T&A
Innsendt av Tor Arne Andresen
En dash med appelsinkonsentrat (kvikk)
6 cl Gin
tonic
Rist med is og sil over i et cocktailglass. Fyll opp med tonic
Taj Mahal
2 cl gin
2 cl Calvados
2 cl Marie Brizard Apry (Apricot Brandy)
2 cl sitronsaft
Rist og sil. Server med sitronskive i godt avkjølt cocktailglass.
Tennessee
3 deler Bells whisky
2 deler maraschino
2 dasher sitron saft eller sour mix
Shake med isbiter og server "on the rocks" i et old fashionedglass.
Tequador
6 cl tequila
9 cl ananasjuice
2 cl sitronjuice
1 stenk grenadin
Rist med is og sil den opp i et whiskyglass med finknust is.
Tequila Coctail
3 cl tequila
2 cl portvin
2 stenk Angostura
1 cl limejuice (Rose's)
Rør med is og sil den i godt avkjølt cocktailglass.
Tequila Dubonnet
3 cl tequila
3 cl Dubonnet
Hell ingrediensene over is i et whiskyglass.
Tequila Sunrise
3/10 tequila
6/10 appelsin juice
1/10 grenadin
Hell tequilaen i et pjolterglass med is. Fyll på med appelsinjuice. Snu barskjeen med baksiden opp og hell forsiktig grenadinen over skjeen ned i drinken. Drinken ser ut som en sol oppgang, derav navnet. Garner med en appelsinskive og et cocktailbær.
Tequini
2/10 tørr vermouth
8/10 tequila
Rør med is og sil i godt avkjølt cocktailglass. Garner med en sitrontvist.
Test tube baby
1/2 Amaretto de Saronno
1/2 tequila
To dråper Bailey's
Build i et shotglass.
Thanksgiving Cocktail
1 del Gordons Gin
1 del tørr vermouth
1 del apricot brandy
noen dråper sitron saft eller sour mix
1 cocktailbær
Shake med isbiter og sil over i et cocktailglass. Dekorer med cocktailbæret.
The Buck
1 1/2 del brandy
1/2 del sitron saft eller sour mix
3/4 del Crème de Menthe
Ingefær øl
Noen druer (uten steiner)
Shake alle ingrediensene foruten ingefær øl og druene med knust is. Hell over isbiter i et Collins glass, fyll opp med ingefær øl, rør rundt med en bar skje og dekorer med druer
The Claridge
1 del Gordons Gin
1 del tørr fransk vermouth
1/2 del Cointreau
1/2 del apricot brandy
Shake grundig med isbiter og sil over i et cocktailglass.
The Filby
2/5 gin
1/5 Amaretto
1/5 Campari
1/5 tørr vermut
Rør med is og sil i godt avkjølt cocktailglass. Garner med en appelsintwist.
The Fix
2 deler Gordons Gin
1/4 del ananas sirup
1/4 del lime juice
1/4 del sitron saft eller sour mix
1 cl Cointreau
sitron kjøtt
ferske ananas biter
Shake med knuste isbiter og hell over i et highballglass. Ha opp i en brukbar mengde med sitron kjøtt, dekorer med ananas og server med sugerør.
The Fizz (Gin Fizz)
2 deler Gordons Gin
1 del (eller mer) sitron saft eller sour mix
1 del (eller mindre) sukker
soda
Shake med knust is og sil over i et highballglass uten is. Angrip med soda samtidig som du rører rundt. Drikk mens det bruser.
The Highball
1 1/2 del Johnnie Walker whisky
soda
The Highball har ingen spesifikk serveringsform. Serveres vanligvis i et drikkeglass med to store isbiter, tilsett Johnnie Walker whisky og fyll opp med soda. Rør lett.
The Rickey
2 deler Gordons Gin
1 del friskpresset lime (eller sitron) juice
1 eller flere dasher grenadin
1 langt tvistet lime skall
soda
Miks ingrediensene med isbiter i et old fashionedglass. Tilsett lime skallet. Toppes med soda og rør godt med en barskje..
Three Miller
4 cl Cognac
2 cl hvit rom
3 stenk sitronsaft
3 stenk grenadin
Rist med is og sil. Server i godt avkjølt cocktailglass.
Tiger
2 cl gin
2 cl kakaolikør
2 cl fløte
Rist med is og sil. Server i cocktailglass.
Tiger's Milk
4 cl Cognac
5 cl melk
5 cl fløte
1 cl grenadin
Litt malt kanel
Server i pjolterglass med knust is og sugerør.
Tiger's Tail
1/3 Pastis
2/3 appelsinjuice
Build i et old fashionedglass. Garner med en appelsinskive.
Tsjernobyl
4cl sitronvodka (vanlig kan også brukes)
2 cl Pisang Ambon
champagnebrus
isbiter i longdrinkglass hell i vodka og Pisang Ambon, fyll opp med brus garner med 1 appelsinskive og cocktailbær
kjempegod!!
TNT 1
1 del Cognac
1/2 del Cointreau
1 dash Angostura Bitters
1 del Absinthe
Rør godt sammen med is og sil over i et cocktailglass.
TNT 2
1/2 brandy
1/2 Orange Curaçao
En dash Pastis
En dash Angostura Bitter
Rør godt sammen med is og sil over i et cocktailglass.
Tokyo ice tea
Innsendt av Robert Fisher
Gin 1 cl
Vodka 1 cl
Contreu 1 cl
Midori(Peach) 1 cl
Sour 1-4cl
Dette ristes og fylles opp med Sprite i ett longdrinkglass
Tom Collins
3/10 gin
2/10 sitronsaft
1/10 sukkerlake
4/10 soda
Build i et longdrinkglass. Garner med en halv sitronskive og cocktailbær.
Trinity
1/3 gin
1/3 tørr vermut
1/3 søt vermut
Rør med is og sil i godt avkjølt cocktailglass.
Tropic Star
2/4 Cognac
1/4 Crème de Banane
1/4 Brizard Apry
Tre dråper Pernod
Limonade
Rim glasset med farin. Build i et longdrinkglass og topp med limonade. Rør inn. Garner med en sitronskive og et kirsebær.
Tropical Doll
3 cl gin
2 cl Campari
2 cl appelsinjuice
Rist. Hell over knust is i cocktailglass. Garner med rødt bær, appelsinskive og sugerør.