Paradise
5/10 gin
3/10 apricot brandy
2/10 appelsin juice
1 tynn appelsinskive
Shake med knust is og sil over i et cocktailglass. Garner med appelsinskiven.
Parisian
2/5 gin
2/5 tørr vermut
1/5 Crème de Cassis
Rør med is og sil i godt avkjølt cocktailglass.
Park Avenue
4 cl gin
1 cl søt vermut
1 cl ananasjuice
Rist med mye is. Sil over i godt avkjølt cocktailglass.
Passoã Orange
1/3 Passoã
2/3 appelsinjuice
Build i et longdrinkglass med isbiter.
Peach West Indies
1 1/2 del lys rom
1/2 fersken
2 til 3 dråper Rose's Lime juice
2 til 3 dråper maraschino
Skrell ferskenen og ha den opp i en blender sammen med resten av ingrediensene og 3 deler knust is. Miks på høy hastighet i 15 sekunder. Sil over i et lite skålformet champagneglass.
Peach West Indies
1 1/2 del lys rom
1/2 fersken
2 til 3 dråper Rose's Lime juice
2 til 3 dråper maraschino
Skrell ferskenen og ha den opp i en blender sammen med resten av ingrediensene og 3 deler knust is. Miks på høy hastighet i 15 sekunder. Sil over i et lite skålformet champagneglass.
Penguin
2/3 Absolut
1/3 Cointreau
Bitter Lemon
Build i et longdrinkglass og fyll opp med Bitter Lemon.
Peppermint Park
2 deler Gordons Gin
1 del søt sitron saft eller sour mix
champagne
Shake Gordons Gin og juice godt sammen med isbiter og sil over i et stort champagne saucer glass. Fyll opp med champagne og serveres med sugerør.
Piccadilly
2/3 gin
1/3 tørr vermut
En dash Pastis
En dash grenadine
Rør med is og sil i godt avkjølt cocktailglass.
Pimm's No.1
En del Pimm's No.1
Fyll opp med soda, limonade eller ingefærøl.
Build i en stor goblet. Garner med en appelsinskive, sitronskive og agurk om ønskelig.
Pina Colada I
3/10 hvit rom
5/10 ananas juice
2/10 kokosmelk
Rist kraftig med is. Server i et cocktailglass. Garner med en halv ananasskive, appelsinskive, cocktailbær og sugerør.
Pina Colada II
4 cl hvit rom
10 cl knust ananas eller ananas juice
Kokosnøttkrem, 1 stor teskje pr glass, eller 2 cl kokosnøtt melk
Rist kraftig med is. Server i et stort pjolterglass med is. Garner med en halv ananasskive, appelsinskive, cocktailbær og sugerør.
Pink Gin
1 1/2 del Plymouth gin
flere dråper Angostura Bitters
Shake bitters opp i et vin eller cocktailglass, rull glasset rund og tøm ut. Hell så gin i glasset. Is er valgfritt.
Pink Lady
4 cl gin
1-2 cl grenadine
1 ts eggehvite
Rist med is og sil i godt avkjølt cocktailglass. Garner med et cocktailbær.
Pink Panter
2 1/2 cl Ron Bacardi Gold
1 cl bananlikør
1/2 cl Campari Bitter
1/2 cl grapejuice
1 1/2 cl sitronsaft
Rist med is. Sil over i cocktailglass. Serveres uten is.
Pippi Longdrink
3 cl Cognac
3 cl apricot brandy
Saft av en klementin
2 ts eggehvite
Fanta sitron
Rist alt med is, bortsett fra Fanta. Sil over i et longdrinkglass og fyll opp med Fanta.
Pisang Pistasja
3/6 Pisang Ambon
1/6 Amaretto
2/6 kremfløte
Rist med is og sil i godt avkjølt cocktailglass. Garner med kiwi og friske mynteblad.
Pisco Punch
3 deler Pisco brandy
1 1/2 dash søt sirup
1 dash lime juice
1 eggehvite
Angostura Bitters
Shake alle ingrediensene unntatt Angostura Bitter sammen med isbiter, sil over i et sourglass og tilsett Angostura Bitter til slutt.
Planter's
1/2 rom, gylden 1/2 appelsinjuice
En dash sitronsaft
Rist med is og sil i godt avkjølt cocktailglass.
Planter's Punch I
6/10 mørk rom
3/10 sitronsaft
1/10 grenadin
soda
Build eller shake. Hell i et longdrinkglass med is. Fyll opp med soda. Garner med appelsin- og sitronskiver. Server med sugerør.
Planter's Punch II
6 cl lys rom
2 cl grenadin
4 cl sitronsaft
4 cl appelsinjuice
2 dråper Angostura
soda
Fyll et pjolterglass med is. Hell over alle ingrediensene unntatt sodaen og rør om. Fyll opp med soda. Garner med appelsin- og sitronskiver. Server med sugerør.
Polar Bear
4 cl Bourbon whiskey
1 cl Peter Heering
1 cl hvit Crème de Menthe
Rør med is og sil. Server i cocktailglass med kirsebær.
Port Flip
6/10 rød portvin
2/10 cognac
2/10 eggeplomme
Rist kraftig med is og sil opp i en liten goblet. Riv litt muskatnøtt over.
Portugisisk Ulvehyl
Innsendt av Terje Olsen
2 deler Malibu
5 deler H-melk
masse knust is, en touch av Grenadin
Og Voala ! Så har Du en fantastisk kvinnfolkdrink. Prøv selv.
Pousse-Cafe
1 Cognac
2 appelsin Curacao
3 maraschino
4 Parfait d'Amour
5 grønn Crème de Menthe
6 grenadin
Bruk et Pousse-Cafè glass med rette sider. Hold glasset svært stille og hell likørene over en skje opp i glasset. Forskjellige likører har forskjellig vekt, og må helles opp i glasset i riktig rekkefølge, som foreslått her.
Prairie
2/3 Absolut Pepper
1/3 Crème de Menthe
En dash Angostura Bitter
Rør med is og sil i godt avkjølt cocktailglass. Garner med mynteblad.
Prairie Oyster
4 cl Cognac
1 egg
Salt og pepper
2 stenk worcestershire sauce
1 stenk tabasco
Hell egget i et cocktailglass. Strø på salt og pepper som på et stekt egg og stenk over tabasco og worcestershire sauce. Ha i Cognacen og rør forsiktig uten at eggeplommen går i stykker. Skal være meget virkningsfullt mot tømmermenn.
Prince Charles
1/3 Cognac
1/3 Drambuie
1/3 sitronsaft
Rist med is og sil i godt avkjølt cocktailglass.
Prince of Norway
2 cl vodka
2 cl apricot brandy
2 cl lime (Rose's)
3 cl soda
3 cl Sprite / 7up
Drinken kan lages rett i glasset. Serveres på knust is i stort stettglass. Pynt med mintblader og sugerør.
Princess
1/3 Bacardi, hvit
1/3 Crème de Banane
1/3 frisk sitronsaft
En dash grenadine
Rim glasset med farin. Rist med is og sil i godt avkjølt cocktailglass. Garner med cocktailbær.