Icebreaker
2 deler tequila
2 deler Cointreau
2 deler grapefrukt juice
1 spiseskje grenadin
4 deler knust is
Mikses i blender, ca 15 sec på lav fart, og sil over i et sourglass.
Independence Day Punch
1 flaske avkjølt champagne
1 flaske Cognac
3 flasker tørr rødvin
1/2 liter sterk te
ferskpresset juice fra 2 dusin sitroner
1/2 kg farin
sitron skiver
Løs opp sukkeret i en stor punsj bolle sammen med sitron juicen. Tilsett te og store isbiter. Deretter vin og Cognac. La det hele avkjøle. Champagnen tilsettes like før servering. Bruk vinglass dekorert med sitron skiver.
Ines
3/10 Martini Dry
3/10 Martini Rosè
3/10 Gordons' Gin
1/10 Amaretto di Saronno
Rist og sil over i cocktailglass. Garner med en oliven.
Ink Street
1/3 Rye whiskey
1/3 sitronsaft
1/3 appelsinjuice
Shake og sil over i et cocktailglass.
Isbjørn
4 cl vodka
2 cl blå Curaçao
Sprite
Legg noen isbiter i et pjolterglass. Hell i vodka og Curaçao. Fyll opp med sprite. Garner med en sitronskive og cocktailbær.
Island Breeze
1 1/2 del hvit rom
2 dasher Angostura bitter
4 deler ananas juice
1 del bjørnebær juice
Bygg opp rundt isbiter i et highballglass.
Italian Stallion
1/4 Crème de Banane
1/4 Galliano
2/4 kremfløte
Rist og sil over i cocktailglass. Garner med revet sjokolade.
Italian Stinger
3 cl Cognac
3 cl Galliano
Rør med mye is. Sil drinken over i et cocktailglass.
Izcaragua
2/8 Whisky Buchanan
2/8 Vermouth Cinzano Dry
2/8 Amaretto di Saronno
2/8 Crème de Banana Bols
Rist og sil over i cocktailglass. Garner med en sitronpeel.