East India
6/8 brandy
1/8 Orange Curaçao
1/8 ananasjuice
en dash Angostura Bitter
Shake og sil i et cocktailglass. Garner med en sitrontwist og et kirsebær.
Ebony
1 del Tia Maria
1 del Advokaat
mineralvann
is
Bruk et longdrinkglass, hell advokaat over isen, og fylles nesten med mineralvann. Legg Tia Maria forsiktig på toppen.
Egg Nog
1 del brandy
1 egg
melk
1 ss sukker
muskat
Bruk en cocktailmikser, hell i brandy, egg og sukker. Rystes og helles over i et cocktailglass. Toppes med melk og et dryss av muskat.
Egg Sour
6 cl Bourbon whisky
1 ss sukkerlake
2 cl sitronsaft
1 eggehvite
Rist med is og sil. Server i cocktailglass.
El Burro
1/2 del Kahlúa
1/2 del mørk rom
1 del fløte
1 del kokosnøttmelk
1/2 banan
is
Hell alle ingrediensene i en mikser, blandes til den er "myk", helles i et egnet serveringsglass. Dekorer med en bananskive og mynteblader.
El Dorado I
1 del hvit rom
1 del Advokaat
1 del hvit Crème de Cacao
is
1 appelsinskallspiral
tørket kokosnøtt
1 cocktailbær
1 appelsinskive
Gni et appelsinskall rundt randen på et stort cocktailglass, dypp glasset i tørket kokosnøtt. Bruk en cocktailmikser, hell i is, rom, Advocaat, Crème de Cacao og tørket kokosnøtt. Rystes og helles i cocktailglasset.
El Dorado II
4 cl hvit rom
2 cl eggelikør.
2 cl brun kakaolikør
1 ss kokosmasse
Rist med is. Sil i champagneglass med sugerør.
Eldorado
1 spiseskje honning
1 1/2 del sitron saft eller sour mix
2 deler tequila
1 appelsinskive
Shake godt med knust is og sil over isbiter i et collinsglass. Dekorer med appelsinskiven.
Elisa
2/6 Ruhm Havana Club
1/6 Amaro Averna
1/6 Apricot Brandy SIS
1/6 Torino vermouth
1/6 Spurmante Gancia Brut
Stir - cocktailglass. Garner med appelsintwist og et rødt kirsebær.
El Morocco
2 cl gin
2 cl Crème de Bananes
2 cl Campari
Hell ingrediensene over flere isbiter i et whiskyglass. Garner med appelsinskive og cocktailbær.
El Presidente
1 1/2 del hvit rom
1 1/2 del tørr fransk vermouth
1/2 del Curaçao
2 dasher grenadin
Rør eller shake med isbiter og sil over i et cocktail glas.
El Toro
2 cl hvit rom
2 cl Marie Bizard Apry (Apricot Brandy)
2 cl sitronsaft
Rist med is. Sil over i godt avkjølt cocktailglass.
Embassy Royal
4 cl bourbon whisky
2 cl Drambuie
2 cl søt vermut
2 stenk appelsinjuice
Rist drinken kraftig med is. Sil over i godt avkjølt cocktailglass.
Emerald
2 eller 3 deler Cork gin
1 dash grønn Crème de Menthe
noen dasher grønn Pomeranz eller Angostura bitter
1 grønt cocktailbær
Shake med knust is og sil over i et cocktailglass. Dekorer med cocktailbær.
English Highball
1 del gin
1 del brandy
1 del tørr vermouth
Toppes med ingefærøl eller club soda, serveres i et longdrinkglass, med en sitron "vri".
España
4 cl Cognac
2 cl sherry
Rør drinken med mye is. Server i whiskyglass. Dekorer med kirsebær og sitronskall på en tannpirker.
Eton Blazer
1 del gin
1 del kirsch
1/4 del sitron juice
2 ts sukker (sirup)
finkornet farin
1 eggehvite, lett pisket
soda vann
is
Dypp randen av et longdrinkglass i lett pisket eggehvite og finkornet farin. Hell i is, gin, kirsch, sitron juice og sirup. Røres. Toppes med soda vann.
Eva
2/5 Gordons gin
2/5 Cointreau
1/5 sitronsaft
5 dråper Bols Crème de Mente
Tonic
Rim glasset med sukker. Build i et longdrinkglass. Topp med tonic og rør inn. Garner med en appelsinspiral og et rødt bær.
Evans
8/10 Rye whiskey
1/10 Apricot Brandy
1/10 Curaçao
Stir - cocktailglass.
Evergreen
1 del gin
1/2 del Midori
tørr vermouth
1/4 del blå Curaçao
is
Bruk en cocktailmikser, hell i gin, Midori, vermouth, og is, røres. Helles i et cocktailglass, drypp blå curacao i midten av glasset.
Everybody's Irish
1 1/2 del irsk whiskey
1 del grønn Chartreuse
2 dasher grønn Crème de Menthe
1 grønn oliven
Rør med is, sil over i et cocktailglass og ha i oliven.
Exotic Finn
2 deler Finlandia Vodka
1 del pasjonsfrukt extract
1 barneskje jordbær sirup (ublandet saft)
Sprite
Fyll et longdrinkglass med knust is. Rør sammen de tre første ingrediensene, toppes med Sprite. Pyntes med mynteblader, jordbær, og en vridd appelsinskive. Serveres med sugerør.