Admiral
1 del Bells whisky
2 deler tørr vermut
saften av en halv sitron
1 tvist med sitronskall
Shake godt med is. Server "on the rocks" i et old fashionedglass og dekorer med sitronskallet.
Adonis
2 deler tørr sherry
1 del søt italiensk vermut
2 dasher Angostura bitter
Rør godt med is og sil over i et cocktail glas.
Affinity - 1
2cl tørr vermut
2cl søt vermut
4,5cl scotch
2 dasher med Angostura bitters, helles over is, røres og siles, i et longdrinkglass, pynt med sitron eller appelsinskall og et cocktailbær.
Alfonso Cocktail
2 deler Dubonnet
1 dash Angostura eller Peycyhaud Bitters
1 slump sukker
champagne
1 tvist sitron skall
Tilsett sukker i et stort skålformet champagneglass og "dusj" med bitters. Tilsett Dubonnet samt en isbit og fyll opp med godt nedkjølt champagne. Dekorer med sitron skallet.
Alfonso Special
1 1/2 del Grand Marnier
3/4 del Gordons Gin
3/4 del tørr vermut
2 dasher søt vermut
1 dash angostura bitter
Rør godt med is og sil over i et cocktailglass.
All Stars
2 cl gin
2 cl Curaçao Orange
2 cl Bènèdictine
2 cl søt vermut
Rør drinken med is. Sil i et godt avkjølt cocktailglass. Garner med kirsebær og sitronspiral.
Amaretto Heartwarmer
2 deler Southern Comfort
1 del tørr vermut
1 del Amaretto
2 skåldede mandler
1 knust fersken kjerne
1/2 dash sukker
Varm opp Southern Comfort. Ha opp i mandler, fersken kjerne og sukker. Rør rundt. La drinken kjøle seg, hell over Amaretto og rør rundt. Sil over i et old fashionedglass med mye is.
American Beauty
2 cl Cognac
2 cl tørr vermut
2 cl appelsinjuice
2 cl Crème de Menthe
noen stenk grenadine
2 cl portvin
Rist alle ingrediensene unntatt portvinen. Sil drinken i en drinkkuppel og hell over i portvinen.
Americano
1/2 rød vermut
1/2 Campari bitter
Garner med en halv appelsinskive eller en sitrontwist. Build i et longdrinkglass.
Amer Picon Cocktail
3/4 del Amer Picon
3/4 del søt italiensk vermut
Shake med isbiter og sil drinken i et nedkjølt cocktailglass.
Apricot Pie
3 cl lys rom
3 cl søt vermut
3 stenk Apricot Brandy
3 stenk sitronjuice
3 stenk grenadine
Rør drinken med is. Sil over i godt avkjølt cocktailglass.
Bartender
1/4 gin
1/4 sherry
1/4 Dubonnet
1/4 tørr vermut
En dash Grand Mariner
Stir - cocktailglass.
Blackthorn, English
1 del Gordons Gin
1 del (eller mindre) søt italiensk vermut
1/2 del Plymouth gin (valgfritt)
2 dasher appelsin bitter
Rør med is og sil over i et cocktailglass
Blackthorn, Irish
1 1/2 del irsk whisky
1 1/2 del tørr vermut
3 dasher Pernod
3 dasher Angostura bitter
Shake med isbiter og server "on the rocks" i et old fashionedglass.
Blended Comfort
1 del Southern Comfort
2 deler Bells whisky
1/2 del tørr vermut
1 del appelsin juice
2 dasher sitron saft eller sour mix
4 deler knust is
1/4 fersken og en skive
1 appelsin skive
Fjern skinnet fra ferskenen. Miks ingrediensene uten is i en blender på lav hastighet i 10 til 15 sekunder. Sil over i et collinsglass med knust is. Pynt opp med appelsin- og ferskenskive.
Blushing Barmaid
1/2 Amaretto
1/2 Campari
Litt eggehvite
Shake - longdrinkglass. Topp med Bitter Lemon, garner med aprikos.
Boston Flipp
3 cl kanadisk whisky
3 cl Madeira
1 ss sukker
1 eggeplomme
Rist med is. Sil opp i et pjolterglass. Riv gjerne litt muskatnøtt på toppen.
Boyd
4 cl hvit rom
1 cl tørr vermut
1 cl sitronsaft
3 dråper grenadin
Rist med is. Sil opp i godt avkjølte cocktailglass.
Brainstorm
4 cl kanadisk whisky
2 cl tørr vermut
2 cl D.O.M. Bénédictine
Rør godt med mye is. Sil drinken opp i cocktailglass. Legg gjerne i en bit appelsinskall.
Bronx
2/10 appelsinjuice
2/10 tørr vermut
2/10 rød vermut
4/10 gin
Shake - cocktailglass.
Bronx Terrace
2/3 gin
1/3 tørr vermut
En dash limejuice
Stir - cocktailglass. Garner med et kirsebær.
Bråten Spesial
3 cl Campari
1 cl whisky
1 cl vodka
1 cl Cointreau
Build i et longdrinkglass med is og topp med grapesoda. Garner med en sitronskive.
California
2 cl kanadisk whisky
2 cl Drambuie
2 cl tørr vermut
2 cl D.O.M. Bénédictine
Rør godt med mye is. Sil drinken opp i cocktailglass. Legg gjerne i en bit appelsinskall.
Calypso
2 cl lys rom
2 cl Strega
3 cl tørr vermut
Rør med is og sil i et godt avkjølt cocktailglass.
Campari Russian I
6 cl Campari
tonic
Legg noen isbiter i et pjolterglass. Hell over Campari og fyll opp med tonic. Garner med en sitronskive.
Campari Russian II
8 cl Campari
Russchian
Legg noen isbiter i et longdrinkglass. Hell over Campari og fyll opp med Russchian. Garner med en sitronskive på kanten av glasset.
Carin
4/8 Gordon's Gin
2/8 Dubonnet
2/8 Mandarinetto
Napolèon
Stir - cocktailglass. Garner med en sitronpeel.
Champagne Manhattan
3 cl kanadisk whisky
1 1/2 cl søt vermut
1 stenk Angostura Bitter
Rør whisky, vermut og bitter med is. Sil drinken opp i et champagneglass og fyll opp med champagne.
Champion
3/10 Vermouth Cinzano Dry
3/10 White Label skotsk whisky
2/10 Bénédictine
2/10 hvit Curaçao Bols
Shake og sil i et cocktailglass.
Cherrie
2/5 Sève Fournier
2/5 Seagrams
1/5 Martini Bianco
2 dasher Campari
Stir - cocktailglass.
Cinzano Orancio Royal
2 cl Cinzano Orancio
Freixenet Cordon Negro Brut
Hell Cinzano i et champagneglass, fyll opp med Freixenet og pynt med en appelsinskive eller en twist appelsinskall.
The Claridge
1 del Gordons Gin
1 del tørr fransk vermut
1/2 del Cointreau
1/2 del apricot brandy
Shake grundig med isbiter og sil over i et cocktailglass.
Cuba Manhattan
3 cl lys rom
3 cl søt vermut
2 stenk Angostura Bitter
Rør drinken med is. Sil over i godt avkjølt cocktailglass.
Czarine
2/4 vodka
1/4 tørr vermut
1/4 Apricot Brandy
En dash Angostura Bitter.
Stir - cocktailglass.
Dandy
3 cl skotsk whisky
3 cl Dubonnet
3 stenk Cointreau
1 stenk Angostura Bitter
1 stenk appelsinjuice
1 stenk sitronjuice
Rør med is. Sil over i godt avkjølt cocktailglass.
Danielli
6/10 vodka
3/10 tørr vermut
1/10 campari
Stir - cocktailglass. Garner med en sitrontwist.
Dry Martini
5 cl gin
1 cl tørr vermut (Noilly Prat eller Cinzano Extra Dry)
Rør gin og vermut med mye is. Sil drinken over i et godt avkjølt cocktailglass. Press en bit sitronskall over drinken og slipp den ned i glasset. Legg i en oliven festet på en tannpirker.
Dubonnet Cassis
2 deler rød Dubonnet
1 del Crème de Cassis
Perrier
Rør alkoholen rundt i et stort vin- eller old fashionedglass med en stor isbit. Fyll opp med Perrier.
Dubbonet Cocktail
(denne drinken kalles også for Za-Za)
2 cl gin
3 cl Dubbonet
1 stenk Angostura Bitter
Rør med is. Sil over i cocktailglass.
Duchess
1/3 søt vermut
1/3 tørr vermut
1/3 Pastis
Stir - cocktailglass.
Dubonnet Fizz
4 cl Dubbonet
1 cl Cherry Heering
3 cl appelsinjuice
soda
Rist alle ingrediensene bortsett fra soda. Hell dem i et sourglass og topp med soda.
Elisa
2/6 Ruhm Hacana Club
1/6 Amaro Averna
1/6 Apricot Brandy SIS
1/6 Torino vermut
1/6 Spurmante Gancia Brut
Stir - cocktailglass. Garner med appelsintwist og et rødt kirsebær.
El Morocco
2 cl gin
2 cl Crème de Bananes
2 cl Campari
Hell ingrediensene over flere isbiter i et whiskyglass. Garner med appelsinskive og cocktailbær.
El Presidente
1 1/2 del hvit rom
1 1/2 del tørr fransk vermut
1/2 del Curaçao
2 dasher grenadin
Rør eller shake med isbiter og sil over i et cocktail glas.
Embassy Royal
4 cl bourbon whisky
2 cl Drambuie
2 cl søt vermut
2 stenk appelsinjuice
Rist drinken kraftig med is. Sil over i godt avkjølt cocktailglass.
English Highball
1 del gin
1 del brandy
1 del tørr vermut
Toppes med ingefærøl eller club soda, serveres i et longdrinkglass, med en sitron "vri".
Evergreen
1 del gin
1/2 del Midori
tørr vermut
1/4 del blå Curaçao
is
Bruk en cocktailmikser, hell i gin, Midori, vermut, og is, røres. Helles i et cocktailglass, drypp blå curacao i midten av glasset.
Fanny Hill
1 cl Cognac
1 cl hvit Curaçao
1 cl Campari Bitter
Champagne
Rør Cognac, curaçao og Campari med isbiter i et champagneglass og fyll opp med champagne.
Festrus
2 cl vodka
2 cl Grand Mariner
2 cl Cinzano Bitter
Rist med is. Sil drinken i avkjølt cocktailglass. Garner med en appelsintwist.
Flying Scotsman
1 1/2 del Johnnie Walker whisky
1 1/2 del søt vermut
1 dash sukker sirup
1 dash Angostura bitter
Rør godt med is og sil over i et cocktailglass.
Fourh Degree
1/3 gin
1/3 tørr vermut
1/3 søt vermut
To dasher pastis
Stir - cocktailglass.
Garibaldi
3/10 Campari
7/10 appelsinjuice
Build i et longdrinkglass og garner med en halv appelsinskive.
Gaslight
4 cl Scotch whisky
2 cl søt vermut
1 dash Curaçao Napoleon Orange
3 dasher Drambuie
Rør whisky, vermut og Curaçao med is og hell alt, også isen, direkte i glasset. Gi drinken noen dasher Drambuie til slutt.
Genoa
2 deler Sambuca
2 deler tørr Martini
1 1/2 del grappa (Bosso Vecchio hvis mulig)
Shake med is og server med to-tre isbiter i et old fashionedglass. Eller - shake uten is og server i et brandy glass.
Gibson
5 cl gin
1 cl tørr vermut
Rør drinken med mye is og sil over i et cocktailglass. Garner med lemonpeel og sylteløk.
Gin and Campari
3 cl gin
3 cl Campari
Legg isbiter i et cocktailglass. Hell over ingrediensene. Legg i en bit sitronskall.
Gin and French
6/10 gin
4/10 tørr fransk vermut
Uten ritualer helles Gordons Gin og vermut rett opp i et cocktailglass. Is er valgfritt.
Gin and It
7/10 Gin
3/10 rød italiensk vermut
Skjenkes direkte i et cocktailglass. Garner med et cocktailbær.
Gloria
2/8 Bitter Campari
2/8 Royal Stock
2/8 Whisky Old Crown
1/8 White special Carpano vermouth
1/8 Amaretto di Saronno
Stir - cocktailglass. Garner med en sitronpeel og et rødt kirsebær.
Gloria
2/8 Bitter Campari
2/8 Royal Stock
2/8 Whisky Old Crown
1/8 White special Carpano vermouth
1/8 Amaretto di Saronno
Stir - cocktailglass. Garner med en sitronpeel og et rødt kirsebær.
Golf Cocktail
2 deler Gordons Gin
1 cl tørr vermut
1 til 2 dasher angostura bitter
Tilbered og server som en Dry Martini.
Green Mist
1 del Galliano
1 del grønn Chartreuse
1 del tørr italiensk vermut
1 del søt italiensk vermut
Rør rundt med isbiter og sil over i et cocktailglass.
Green Sea
2 cl vodka
2 cl grønn Crème de Menthe
2 cl tørr vermut
Rør drinken med is. Sil over i avkjølt cocktailglass.
Green signal
3/5 Smirnoff
1/5 Bols Curaçao, grønn
1/5 Cinzano Dry
Fire dråper limejuice
Rim glasset med sukker. Stir - cocktailglass. Garner med cocktailbær.
Heat of The Heart
2 1/2 del Finlandia Vodka
1 del Crème de Cassis de Dijon
1 del Martini Vermouth Extra Dry
en dash Cointreau
Fyll en mikser med is, hell i alle ingrediensene unntatt Cointreau. Hell drinken i et avkjølt glass, legg Cointreau flytende på toppen. Pyntes med appelsinskall.
Highland
3 cl Scotch whisky
3 cl søt vermut
Rør drinken med is. Sil og server i cocktailglass.
Hills Angels
3 cl London Hill Gin
1 cl Licor 43
1 cl Martini Extra Dry
Shakes med is og siles i et cocktailglass. Garnityr: 1 grønn oliven.
Ines
3/10 Martini Dry
3/10 Martini Rosè
3/10 Gordons' Gin
1/10 Amaretto di Saronno
Rist og sil over i cocktailglass. Garner med en oliven.
Izcaragua
2/8 Whisky Buchanan
2/8 Vermouth Cinzano Dry
2/8 Amaretto di Saronno
2/8 Crème de Banana Bols
Rist og sil over i cocktailglass. Garner med en sitronpeel.
Kangaroo
4 cl vodka
1 cl tørr vermut
Rør med is. Sil og server uten isbiter i et cocktailglass eller "on the rocks" i et old fashionedglass med sitronskall som pynt.
Lady Violet
2 cl vodka
2 cl gin
2 cl hvit rom
2 cl tørr vermut
Rør drinken med mye is. Sil opp i godt avkjølt cocktailglass med finknust is. Dekorer med en skive sitron.
Laguna
2 deler italiensk brandy
1/4 del vodka
1/4 del Martini Bianco
1 teskje Campari
1 dash Amaro (italiensk bitter)
1 maraschino cherry
Shake med isbiter og server i cocktailglass dekorert med cherry.
Leave it to me
1 del London dry eller Plymouth gin
1/2 del tørr vermut
1/2 del apricot brandy
1 del grenadin
1 dash sitron saft eller sour mix
Shake med is og sil over i et cocktailglass.
Lena
5/10 Old Grand Dad Bourbon
2/10 Vermouth Martini Rosso
1/10 Vermouth Gancia Dry
1/10 Campari Bitter
1/10 Galliano
Rør med is og sil i godt avkjølt cocktailglass. Garner med et cocktailbær
Little Princess
1/2 hvit rom
1/2 søt vermut
Rør med is og sil i godt avkjølt cocktailglass.
Los Angeles
4 cl scotch whisky
2 cl sitronjuice
1 egg
3 stenk søt vermut
Rist godt. Sil over i en drinkpokal.
Luring
3/5 Beefeater gin
1/5 Crème de Cassis
1/5 Cinzano Dry
Rim glasset med farin. Rør med is og sil i godt avkjølt cocktailglass. Garner med en sitronpeel.
Louisiana Lullaby
1 1/2 del mørk rom
2 cl rød Dubonnet
2 til 3 dråper Grand Marnier
1 tynn skive sitron
Rør med is og sil over i et cocktailglass. Dekorer med sitron.
Mallorca
3 cl hvit rom
1 cl Drambuie
1 cl Crème de Bananes
1 cl tørr vermut (Cinzano Dry)
Rist drinken med mye is. Sil. Server i godt avkjølt cocktailglass med en sitronskive.
Manhattan
4 cl kanadisk whisky eller Bourbon whisky
2 cl søt vermut
2 stenk Angostura Bitters
Rør godt med isbiter og sil over i et cocktailglass. Dekorer med et maraschino bær eller en tvist med sitron.
Manuela
1/3 gin
1/3 Martini Extra Dry
1/3 Martini Rosso
To dråper Angostura Bitter
En dash Cognac
Rør med is og sil i godt avkjølt cocktailglass. Garner med cocktailbær og kiwi.
Mar del Plata
4/8 gin
3/8 vermut
1/8 Bénédictine Noen dråper Grand Mariner
Rist ingrediensene, unntatt Grand Mariner og sil over i et cocktailglass. Ha i noen dråper Grand Mariner. Garner med en sitronpeel.
Marconi
4 cl gin
2 cl søt vermut
1 dråpe Angostura
Rør med is og sil over i et avkjølt cocktailglass.
Martini, Dry
5 cl gin
1 cl tørr vermut (Noilly Prat eller Cinzano Extra Dry)
Rør gin og vermut med mye is. Sil drinken over i et godt avkjølt cocktailglass. Press en bit sitronskall over drinken og slipp den ned i glasset. Legg i en oliven festet på en tannpirker.
Martini Freestyle
6 cl Martini Bianco
Sprite
En drink som kan varieres i det uendelige, med hvit eller rød vermut, med søtt mineralvann, soda, tonic eller hva man måtte ønske.
Legg et par isbiter i et pjolterglass. Hell over martinien og fyll opp med brus.
Martini Sling
2/3 Martini Rosso
1/3 tonic
En dash grenadine
Build i et old fashionedglass. Garner med en sitronskive.
Martini Summer
2/3 Martini Extra Dry
1/3 tonic
En dash Angostura Bitter
Build i et old fashionedglass. Garner med en sitronskive.
Martini, Sweet
4 cl gin
1 cl søt vermut
Rør med is og sil i godt avkjølt cocktailglass.
Martini, Perfect
4 cl gin
0.5 cl rød vermut
0.5 cl tørr vermut
Rør med is og sil i godt avkjølt cocktailglass. Garner med et kirsebær.
Merry Widow
2 cl vodka
2 cl Dubonnet
2 cl tørr vermut
1 dråpe (Orange) Bitter
Rør med is. Sil og server i godt avkjølte cocktailglass.
Mexican lover
4 cl tequila
2 cl Cognac
2 cl søt vermut, rød
Rør med is og sil. Server i godt avkjølt cocktailglass.
Myra
4 cl rødvin 2 cl vodka
1 cl tørr vermut
Rør med mye is. Sil den i godt avkjølt cocktailglass.
Napoleon
7/10 gin
1/10 Dubonnet
1/10 Orange Curaçao
Rør med is og sil i godt avkjølt cocktailglass. Garner med en sitrontwist.
Negroni
2 cl gin
2 cl søt vermut
2 cl Campari Bitter
1 appelsinskive
Hell over store isbiter i et balloon vinglass. Rør godt. Tilsett appelsinskiven.
Old Pal
2 cl kanadisk whisky
2 cl tørr vermut
2 cl Campari
Rør med is og sil. Server i cocktailglass.
Opening
1 del Bells whisky
2 deler søt vermut
2 deler grenadin
Shake med is og server over godt med is i et old fashionedglass. Enkelte foretrekker at drinken røres.
Orange Bloom
2 cl gin
2 cl Cointreau
2 cl søt vermut
Rør med mye is. Sil over i godt avkjølt cocktailglass. Garner med cocktailbær.
Orange Blossom II
2 cl gin
2 cl Cointreau
2 cl søt vermut
Rør drinken med mye is. Sil over i godt avkjølt cocktailglass. Garner med cocktailbær.
Orbit
2/5 Rye whiskey
1/5 Chartreuse, gul
1/5 Dubonnet
1/5 hvit vermut
Rør med is og sil i godt avkjølt cocktailglass. Garner med et kirsebær.
Oriental
2/5 Rye whiskey
1/5 søt vermut
1/5 Curaçao, hvit
1/5 limejuice
Rist med is og sil i godt avkjølt cocktailglass.
Parisian
2/5 gin
2/5 tørr vermut
1/5 Crème de Cassis
Rør med is og sil i godt avkjølt cocktailglass.
Park Avenue
4 cl gin
1 cl søt vermut
1 cl ananasjuice
Rist med mye is. Sil over i godt avkjølt cocktailglass.
Piccadilly
2/3 gin
1/3 tørr vermut
En dash Pastis
En dash grenadine
Rør med is og sil i godt avkjølt cocktailglass.
Pink Panter
2 1/2 cl Ron Bacardi Gold
1 cl bananlikør
1/2 cl Campari Bitter
1/2 cl grapejuice
1 1/2 cl sitronsaft
Rist med is. Sil over i cocktailglass. Serveres uten is.
Quebec
1 1/2 del Johnnie Walker whisky
2 deler Noilly Prat tørr vermut
1 deler Amer Picon
1 deler maraschino
Rør med is i et mikseglass og server i et cocktailgass eller old fashionedglass.
Queens
1/4 gin
1/4 tørr vermut
1/4 søt vermut
1/4 ananasjuice
Rør med is og sil i godt avkjølt cocktailglass.
Rac
5/10 gin
2/10 tørr vermut
2/10 søt vermut
1/10 grenadine
En dash orange bitter
Rør med is og sil i godt avkjølt cocktailglass. Garner med appelsintwist og et cocktailbær.
Red Hackle
2/4 brandy
1/4 Dubonnet
1/4 grenadine
Rist med is og sil i godt avkjølt cocktailglass.
Red Memories
2/5 Vargtass
1/5 Cointreau
1/5 Dubonnet
1/5 Monin Sirop de Fraise
Rør med is og sil i godt avkjølt cocktailglass. Garner med en lime båt og en sitrontwist.
Red Velvet
6 cl Dubonnet
6 cl musserende vin
Rør med is og sil den i godt avkjølt cocktailglass. Garner gjerne med en bit sitronskall.
Rheingold
5/10 gin (Gordons)
3/10 Cointreau
1/10 Martini Dry
1/10 Campari Bitter
Rør med is og sil i godt avkjølt cocktailglass. Garner med en appelsintwist.
Rialtococo
1/3 gin
1/3 Campari
1/3 Coconut Cream
Ha knust is i et cocktailglass og hell over ingrediensene.
Rob Roy
4 cl scotch whisky
2 cl søt vermut
1 stenk Angostura
Rør med is. Sil drinken i godt avkjølt cocktailglass. Garner med kirsebær på cocktailpinne.
Roberta
1/3 vodka (Smirnoff)
1/3 Vermouth Cinzano Dry
1/3 Cherry Heering
To dråper Campari Bitter
To dråper Crème de Banane
Rist med is og sil i godt avkjølt cocktailglass. Garner med en appelsintwist.
Rose
2/10 cherry brandy
2/10 kirch 6/10 tørr vermut
Rør med is og sil i godt avkjølt cocktailglass. Garner med et kirsebær.
Salome
1/3 gin
1/3 Dubonnet
1/3 tørr vermut
Rør med is og sil i godt avkjølt cocktailglass.
Satan's Whiskers
1/5 gin
1/5 Grand Marnier
1/5 tørr vermut
1/5 søt vermut
1/5 appelsinjuice
En dash orange bitter
Rist med is og sil i godt avkjølt cocktailglass.
Sea Breeze
3/6 vodka
1/6 tørr vermut
1/6 blå Curaçao
1/6 Galliano
Rør med is og sil over i old fashionedglass. Garner med en appelsintwist.
Shamrock
4/10 irsk whiskey
4/10 tørr vermut
1/10 grønn Chartreuse
1/10 Crème de Menthe
Rør med is og sil i godt avkjølt cocktailglass.
Slager'n
Innsendt av Geir
1 del Martini Bianco
1 del Akevitt
Serveres Kald med Isbit.
Snake In The Grass
2 cl gin
2 cl Cointreau
2 cl tørr vermut
2 cl sitronsaft
Rist med is og sil over i cocktailglass.
Spirit of Lisboa
Nr. 2 ICC 1998
2,0cl Beefeater Dry Gin
1,0cl Cointreau
2,0cl Bols Apricot Brandy
1,0cl vermut Bianco
1,0cl frisk pærejuice
Pynt: frisk frukt
Spitfire
3/6 gin
2/6 Crème de Cacao
1/6 tørr vermut
Tre dråper Pernod direkte i glasset
Rør med is og sil i godt avkjølt cocktailglass. Garner med et cocktailbær
Stella Polaris
3/5 gin
1/5 Chartreuse, grønn
1/5 tørr vermut
En dråpe limejuice
Rør med is og sil i godt avkjølt cocktailglass. Garner med en lime båt.
Stratos
3/8 gin
2/8 Drambuie
2/8 Cinzano Dry
1/8 Crème de Banane
Rør med is og sil i godt avkjølt cocktailglass. Garner med en sitronpeel.
Sweet Martini
4 cl gin
1 cl søt vermut
Rør med is og sil i godt avkjølt cocktailglass.
Sweet Memories
2 cl Ron Bacardi
2 cl Orange Curaçao (Napolèon)
2 cl tørr vermut (Noilly Prat)
Rør opp på is. Sil over i cocktailglass.
Tequila Dubonnet
3 cl tequila
3 cl Dubonnet
Hell ingrediensene over is i et whiskyglass.
Tequini
2/10 tørr vermut
8/10 tequila
Rør med is og sil i godt avkjølt cocktailglass. Garner med en sitrontvist.
Thanksgiving Cocktail
1 del Gordons Gin
1 del tørr vermut
1 del apricot brandy
noen dråper sitron saft eller sour mix
1 cocktailbær
Shake med isbiter og sil over i et cocktailglass. Dekorer med cocktailbæret.
The Claridge
1 del Gordons Gin
1 del tørr fransk vermut
1/2 del Cointreau
1/2 del apricot brandy
Shake grundig med isbiter og sil over i et cocktailglass.
The Filby
2/5 gin
1/5 Amaretto
1/5 Campari
1/5 tørr vermut
Rør med is og sil i godt avkjølt cocktailglass. Garner med en appelsintwist.
Trinity
1/3 gin
1/3 tørr vermut
1/3 søt vermut
Rør med is og sil i godt avkjølt cocktailglass.
Tropical Doll
3 cl gin
2 cl Campari
2 cl appelsinjuice
Rist. Hell over knust is i cocktailglass. Garner med rødt bær, appelsinskive og sugerør.
Under Screw
1/3 vodka (Smirnoff)
1/3 Campari
1/3 Cinzano Bianco
Topp med tonic
Build i et longdrinkglass. Garner med en sitronskive.
Up-To-Date
2/5 Rye Whiskey
2/5 tørr vermut
1/5 Grand Marnier
En dash Angostura Bitter
Rør med is og sil i godt avkjølt cocktailglass. Garner med en sitrontwist.
VIP
1/3 Rye Whiskey
1/3 Cointreau
1/3 Cinzano Bitter
Rør med is og sil i godt avkjølt cocktailglass. Garner med en appelsintwist.
Vodka Gibson
4 cl vodka
1 cl tørr vermut
En variant av Dry Martini. Man bruker vodka i stedet for gin og løk i stedet for oliven.
Vodkatini
2/10 tørr vermut
8/10 vodka
Rør med is og sil i godt avkjølt cocktailglass. Garner med sitrontwist.
Wembley
1/3 skotsk whisky
1/3 tørr vermut
1/3 ananasjuice
Rist med is og sil i godt avkjølt cocktailglass.
Western Rose
2/4 gin
1/4 apricot brandy
1/4 tørr vermut
en dash sitronsaft
Rist med is og sil i godt avkjølt cocktailglass.
Yellow Daisy
2/5 gin
2/5 tørr vermut
1/5 Grand Marnier
Rør med is og sil i godt avkjølt cocktailglass.
Yolanda
2 cl gin
2 cl Cognac
4 cl søt vermut
1 dråpe grenadin
1 dråpe Pernod
Rør med is og sil. Server i cocktailglass.
Zaza
1/2 gin
1/2 Dubonnet
En dash Angostura Bitter
Rør med is og sil i godt avkjølt cocktailglass.