Apricot Lady
3 cl mørk rom
3 cl Apricot Brandy
3 cl presset lime
3 stenk Curaçao Orange
3 stenk eggehvite
Hell ingrediensene i et romslig Cognacglass med mye knust is. Rør godt.
Apricot Pie
3 cl lys rom
3 cl søt vermut
3 stenk Apricot Brandy
3 stenk sitronjuice
3 stenk grenadine
Rør drinken med is. Sil over i godt avkjølt cocktailglass.
Avalanche
1 del hvit rom
1/2 del Sambuca
1/2 del blå curacao
mineralvann
is
Fyll et longdrinkglass med is, hell i rom, Sambuca og blå curacao. Toppes med mineralvann.
Bacardi Cocktail
4,5cl Bacardi Light Rum
3 cl lime juice
dash med grenadine
Fyll et mikseglass halvfullt med is, hell i alle ingrediensene. Rystes godt. Siles i et cocktailglass.
Bacardi Gold
3cl Bacardi Gold
12cl Coca Cola
Fyll et glass med is. Bland Bacardi og cola i glasset, røres og pyntes med en sitronskive.
Bacardi Highball
4 cl Bacardi
2 cl Cointreau
1 cl sitronsaft
Soda
Rist alle ingrediensene unntatt sodaen med is og sil opp i et pjolterglass med is. Fyll opp med soda etter smak. Garner med appelsinskive og cocktailbær.
Bacardi Special
2 deler Bacardi rom
3/4 del Gordons Gin
saften fra en liten lime
1 dash grenadin
1 dash sukker
Shake alle ingrediensene unntatt rom til det er kaldt. Tilsett rom og shake igjen. Sil over i et cocktailglass.
Banana Rum Cream
4,5cl mørk rom
1,5cl Crème de Bananes
3cl lett fløte
Fyll et mikseglass halvfullt med is, hell i alle ingrediensene. Rystes godt. Siles i et cocktailglass.
Banana Daiquiri
1/10 sitronsaft
3/10 Crème de Banane
6/10 hvit rom
Blend - gobletglass
Garner med en bananskive.
Banana Daiquiri (frozen)
1/10 sitronsaft
3/10 Crème de Banane
6/10 hvit rom
1/2 banan
Blend - knust is - gobletglass
Garner med en bananskive.
Bat Bite
4cl mørk rom
12cl tranebær juice
Blandes i ett longdrinkglass, fyll opp med is. Slipp 1/4 sitronskive oppi.
Battery Island
Innsendt av Jane
1 cl gin
1 cl rom
1 cl tequila
1 cl Vodka
4 cl Sprite eller iste
Battery
Bygges i longdrinkglass, toppes med Battery.
Kjempegodt!
Between the Sheets
1/3 brandy
1/3 hvit rom
1/3 Cointreau
En dash sitronsaft
Shake - cocktailglass.
Blue Hawaiian
2 deler Bacardi
1/2 del blå Curaçao
1 del ananas juice
1 dash kokosnøtt fløte
Shake med isbiter og sil over i et cocktailglass.
Blue Heaven
4 cl hvit rom
2 cl blå Curaçao
1 cl Grand Mariner
1 cl sitronsaft
Rist med is. Sil opp i godt avkjølt cocktailglass. Garner med en halv sitronskive.
Bolero
3 cl Cognac
3 cl hvit rom
2 dråper sitronsaft
2 dasher appelsinjuice
Rist med is, sil og server i cocktailglass.
Boyd
4 cl hvit rom
1 cl tørr vermut
1 cl sitronsaft
3 dråper grenadin
Rist med is. Sil opp i godt avkjølte cocktailglass.
Calypso
2 cl lys rom
2 cl Strega
3 cl tørr vermut
Rør med is og sil i et godt avkjølt cocktailglass.
Calypso Shoots
1/2 del Baileys Irish Cream
1/3 del Malibu
2/3 del rom
I ett shotglass, legg ingrediensene etter lista.
Cardicas
4/8 Ruhm Bacardi
2/8 Cointreau
2/8 White Port
Shake og siles i et cocktailglass.
Caribbean Champagne
4 deler champagne
1/2 del lys rom
1/2 del banan likør
1 til 2 dasher appelsin bitter
1 banan skive
Rør med knust is i et skålformet champagneglass. Dekorer med banan skiven.
Caribe
4 cl lys rom
2 cl ananasjuice
2 cl sitronjuice
Rist drinken godt med is. Sil i godt avkjølt cocktailglass.
Casablanca
4 cl hvit rom
6 cl ananas juice
3 cl kokosnøttmelk
3 stenk grenadine
is
Rør drinken med mye is. Sil i godt avkjølt cocktailglass.
Ching Ching
2 cl lyst rom
2 cl Crème de Menthe
2 cl appelsinjuice
1 ts sukkerlake
1 stenk Angostura Bitter
Rist drinken kraftig med is. Sil i godt avkjølt cocktailglass.
Coconut Diaquiri
2 cl lyst rom
4 cl Cocolada
3 stenk eggehvite
4 cl presset lime
Rist ingrediensene kraftig med is. Sil drinken i godt avkjølt cocktailglass.
Coconut Shell
3 deler brun rom
1 1/2 del Crème de Menthe
2 store kokosnøtter
Tøm kokosnøttene, ta vare på melken. Skrap ut kjøttet og putt det i blenderen sammen med de andre ingrediensene og kokosnøtt melken. Miks i høy hastighet med 2 til 3 deler knust is. Server i kokosnøtt skallet.
Crème de Rhum
2 cl lyst rom
2 cl Crème de Bananes
2 cl appelsinjuice
2 cl fløte
Rist drinken kraftig med is og sil den i godt avkjølt cocktailglass. Garner med sitronskive og cocktail bær på pinne.
Cuba Crusta
4 cl lys rom
1 cl Cointreau
1 cl ananasjuice
2 cl sitronjuice
Rist ingrediensene godt med is. Sil i godt avkjølte cocktailglass med sukkerkant. Dekorer med sitronspiral i drinken.
Cuba Libre
4-6 cl lys rom
1 cl lime eller sitronjuice
Coca Cola
Hell rom og juice over isbiter i et stort longdrinkglass. Fyll i Coca Cola og garner med sitronskive på kantene av glasset.
Cuba Manhattan
3 cl lys rom
3 cl søt vermut
2 stenk Angostura Bitter
Rør drinken med is. Sil over i godt avkjølt cocktailglass.
Daiquiri I
3 cl. Hvit Rom
Saften av 1/2 presset lime
1 barskje sukker
Shake alle ingrediensene godt, hell over is i et on-the-rocks glass.
Daiquiri II
3 deler hvit rom
1 del lime juice eller lime cordial
1 del sirup
is
Bruk et whiskyglass, hell ingrediensene over knust is og rør.
Daiquiri Blossom
4 cl lys rom
2 cl appelsinjuice
1 stenk Maraschino
Rist drinken kraftig med is. Sil og server i godt avkjølt cocktailglass.
Deansgate
4 cl lys rom
2 cl Drambuie
2 cl sitronjuice
Rist med is og sil i godt avkjølt cocktailglass. Ha en bit appelsinskall i drinken.
Djunga
1 del hvit rom
1/2 del Mandarine Napoleon likør
1/2 del Galliano
2 deler guajava juice
1 del appelsin juice
is
Hell ingrediensene og knust is i en cocktailmikser, Ryst og server.
El Burro
1/2 del Kahlúa
1/2 del mørk rom
1 del fløte
1 del kokosnøttmelk
1/2 banan
is
Hell alle ingrediensene i en mikser, blandes til den er "myk", helles i et egnet serveringsglass. Dekorer med en bananskive og mynteblader.
El Dorado I
1 del hvit rom
1 del Advokaat
1 del hvit Crème de Cacao
is
1 appelsinskallspiral
tørket kokosnøtt
1 cocktailbær
1 appelsinskive
Gni et appelsinskall rundt randen på et stort cocktailglass, dypp glasset i tørket kokosnøtt. Bruk en cocktailmikser, hell i is, rom, Advokaat, Crème de Cacao og tørket kokosnøtt. Rystes og helles i cocktailglasset.
El Dorado II
4 cl hvit rom
2 cl egglikør.
2 cl brun kakaolikør
1 ss kokosmasse
Rist med is. Sil i champagneglass med sugerør.
Elisa
2/6 Ruhm Havana Club
1/6 Amaro Averna
1/6 Apricot Brandy SIS
1/6 Torino vermouth
1/6 Spurmante Gancia Brut
Stir - cocktailglass. Garner med appelsintwist og et rødt kirsebær.
El Presidente
1 1/2 del hvit rom
1 1/2 del tørr fransk vermouth
1/2 del Curaçao
2 dasher grenadin
Rør eller shake med isbiter og sil over i et cocktail glas.
El Toro
2 cl hvit rom
2 cl Marie Brizard Apry (Apricot Brandy)
2 cl sitronsaft
Rist med is. Sil over i godt avkjølt cocktailglass.
Florida Skies
1 del hvit rom
1/2 del ananas juice
1/4 del lime juice
soda vann
is
1 limeskive
Ha knust is i et longdrinkglass. Hell rom, lime og ananasjuice i en cocktailmikser. Rystes og helles over i et longdrinkglass. Toppes med sodavann. Dekorer med en limeskive.
Fossefall
2 cl Apfelkorn
1 cl Bols Blue Curacao
1 cl Hvit Rom
Fyll opp med Sitronbrus
Alt blandes direkte i et highballglass med isbiter. Garner med en halv sitronskive på kanten av glasset.
Frosty Dawn
4 cl lys rom
2 cl Maraschino
1 cl sukkerlake
4 cl appelsinjuice
Rist drinken kraftig med mye is. Sil i et godt avkjølt cocktailglass.
Frozen Berkeley
1 1/2 del lys rom
1/2 del California brandy
1 dash pasjonsfrukt juice
Miks i en blender med 3 deler knust is på lav hastighet i maksimum 15 sekunder. Sil over i et cocktail eller champagneglass uten isbiter.
Frozen Daiquiri
4 cl lys rom
3 cl Maraschino
4 cl presset lime
3 stenk sukkerlake
Rist med mye is. La isen følge med drinken i en stor drinkpokal. Garner med en limeskive på kanten av glasset og server med et tykt sugerør.
Geisha Lady
1 del Midori
1 del lys rom
1/2 del crème de banane
1 del fløte
en dash med grenadine
is
Bruk en cocktailmikser, bland alle ingrediensene. Hell i et champagneglass, og server.
Golden Slipper
1 del Galliano
1 del hvit rom
champagne
is
1 jordbær
Bruk et mikseglass, rør Galliano og hvit rom med is. Helles i et champagneglass, toppes med champagne, pynt med jordbær.
Good night drink
4 cl. Vodka
4 cl. Rom
4 cl. tequila
4 cl. Orange Juice
2 teskje kaffe
1 dash sitron
1 dash soda
Serveres i et longdrink glass.
Hairy Virgin
2 deler lys rom
1 del triple sec
2 deler ananas juice
Blandes, serveres i et eksotisk utseende glass. Pynt med kirsebær.
Havana Cocktail
3/4 del lys rom
1 1/2 del ananas juice
dash med grenadine
Rystes, server i et cocktailglass.
Honey Bee
6 cl hvit rom
2 cl limejuice (Rose's)
1 cl honning.
Rist med is. Sil over i whiskyglass med knust is.
Island Breeze
1 1/2 del hvit rom
2 dasher Angostura bitter
4 deler ananas juice
1 del bjørnebær juice
Bygg opp rundt isbiter i et highballglass.
Jackie O's Rose
2 deler hvit rom
1/2 del lime juice
1 dash Cointreau
smak til med sukker
Shake med is og sil over i et cocktailglass, eller server med knust is i et sourglass.
Jamaica Joe
2 cl jamaicarom
2 cl Tia Maria
2 cl Advokaat
Rist drinken kraftig. Sil over i godt avkjølt cocktailglass. Dryss revet muskatnøtt over.
Lady Violet
2 cl vodka
2 cl gin
2 cl hvit rom
2 cl tørr vermut
Rør drinken med mye is. Sil opp i godt avkjølt cocktailglass med finknust is. Dekorer med en skive sitron.
Liberty
1 1/2 del eple brandy
1 dash (eller mer) lys rom
noen dråper søt sirup
Rør sammen med is og hell over i et cocktailglass.
Limey
1 del lys rom
1 1/2 spiseskje lime likør
2 cl triple sec
2 dasher lime juice
1 tynn lime skive
Miks i en blender med 3 deler knust is på lav hastighet i 15 sekunder. Sil over i et skål formet champagneglass. Dekorer med lime.
Little Devil
2 cl gin
2 cl hvit rom
1 cl Cointreau
1 cl sitronsaft
Rist med is og sil. Server i cocktailglass.
Little Princess
1/2 hvit rom
1/2 søt vermut
Rør med is og sil i godt avkjølt cocktailglass.
Long Island Ice Tea I
1 cl gin
1 cl rom
1 cl tequila
1 cl vodka
4 cl kald te
Coca Cola
Build i et høyt longdrinkglass. Fyll opp med Cola og garner med en kvast mynte.
Long Island Ice Tea II
1 cl gin
1 cl rom
1 cl tequila
1 cl vodka
6 cl sourmix
Coca Cola
Build i et høyt longdrinkglass. Fyll opp med Cola og garner med en kvast mynte.
Louisiana Lullaby
1 1/2 del mørk rom
2 cl rød Dubonnet
2 til 3 dråper Grand Marnier
1 tynn skive sitron
Rør med is og sil over i et cocktailglass. Dekorer med sitron.
Mai-Tai
1 cl mørk Jamaica rom
1 cl lys rom
1 cl Cointreau
1 cl Amaretto
6 cl sitronsaft
juice fra 1/2 lime
Noen dråper grenadin
Hell ingrediensene i et stort glass. Rør forsiktig. Fyll opp glasset med is. Garner med den andre halve limen og cocktailbær.
Mallorca
3 cl hvit rom
1 cl Drambuie
1 cl Crème de Bananes
1 cl tørr vermut (Cinzano Dry)
Rist drinken med mye is. Sil. Server i godt avkjølt cocktailglass med en sitronskive.
Mar de San Remo
2 cl vodka
2 cl hvit rom
3 dråper blå Curaçao
Hell ingrediensene direkte i et høyt champagneglass. Fyll opp glasset med finknust is.
Mary Pickford
4 cl hvit rom
2 cl ananasjuice
2 dråper grenadin
2 dråper Pernod
Rist med is. Sil og server i godt avkjølt cocktailglass.
Miami Iced Tea
Innsendt av Christian Olsen
1 cl Southern Comfort
1 cl gin
1 cl rom
1 cl vodka
1 cl blå Curaçao
4 cl sourmix
7up
Rist med is og sil over i et longdrinkglass. Fyll opp med 7up.
Midori Sour
2 til 3 deler Midori
1/2 til 2 deler hvit rom
1 del fløte
Shake og sil over i et nedkjølt sourglass.
Mojito
Meget god!
4 cl Havana Club Silver Dry Rom
2 ts sukker
2 cl friskpresset lime
12 mynteblader
Soda
Rør ut sukkeret i et old fashionedglass med sitron, lime og mynteblader. Tilsett rom og isbiter. Topp med soda.
Molokai Mike
2 cl lys rom
2 cl Cognac
2 cl Negrita
3 cl sitronjuice
3 cl appelsinjuice
3 cl oreget syrup
Grenadine
Hell alle ingrediensene bortsett fra Negrita og grenadine i en stor drinkpokal. Bland Negrita og grenadine og hell det forsiktig over drinken.
Mount Fuji
1 1/2 del lys rom
1 1/2 del Applejack
1 del Southern Comfort
1 del sukker
saften fra en halv lime
1 del 75% rom
fruktkjøtt fra en halv lime
Kjør ingrediensene i en blender for å fremprodusere en isaktig lava. Hell det over i et sourglass. Legg fruktkjøttet rundt kanten på innsiden av glasset likt et krater og fyll opp i sterk rom. Drikk med sugerør og se opp for utbrudd.
Night Light
4 cl hvit rom
2 cl Orange Curaçao
1 eggeplomme
Rist med is. Sil og server i sourglass.
Olympia
2 deler rom
1 cl cherry brandy
1 del lime juice
Rør godt med mye is og sil over i et cocktailglass.
Peach West Indies
1 1/2 del lys rom
1/2 fersken
2 til 3 dråper Rose's Lime juice
2 til 3 dråper maraschino
Skrell ferskenen og ha den opp i en blender sammen med resten av ingrediensene og 3 deler knust is. Miks på høy hastighet i 15 sekunder. Sil over i et lite skålformet champagneglass.
Pina Colada
4 cl hvit rom
10 cl knust ananas eller ananas juice
Kokosnøttkrem, 1 stor teskje pr glass, eller 2 cl kokosnøtt melk
Rist kraftig med is. Server i et stort pjolterglass med is. Garner med en halv ananasskive, appelsinskive, cocktailbær og sugerør.
Pink Panter
2 1/2 cl Ron Bacardi Gold
1 cl bananlikør
1/2 cl Campari Bitter
1/2 cl grapejuice
1 1/2 cl sitronsaft
Rist med is. Sil over i cocktailglass. Serveres uten is.
Planter's
1/2 rom, gylden 1/2 appelsinjuice
En dash sitronsaft
Rist med is og sil i godt avkjølt cocktailglass.
Planter's Punch
6 cl lys rom
2 cl grenadin
4 cl sitronsaft
4 cl appelsinjuice
2 dråper Angostura
soda
Fyll et pjolterglass med is. Hell over alle ingrediensene unntatt sodaen og rør om. Fyll opp med soda. Garner med appelsin- og sitronskiver. Server med sugerør.
Princess
1/3 Bacardi, hvit
1/3 Crème de Banane
1/3 frisk sitronsaft
En dash grenadine
Rim glasset med farin. Rist med is og sil i godt avkjølt cocktailglass. Garner med cocktailbær.
Quarter Deck
2/3 mørk rom
1/3 tørr sherry
En dash limejuice cordial
Rør med is og sil i godt avkjølt cocktailglass.
Ramcooler
2/6 Rhum Bacardi White
1/6 Galliano
3/6 sitronsaft
Rist med is og sil i longdrinkglass med knust is. Garner med en limeskive og kirsebær.
Rhum Cooler
4 cl brunt rom
6 cl sitronsaft
1/2 cl grenadin
Farris
Rist med is. Fyll over i pjolterglass. Topp med Farris. Garner med sitronskive, rødt bær og sugerør.
Scorpion
2 deler lys eller gylden rom
1 del billig brandy
1/2 del orgeat sirup
2 deler appelsin juice
1 1/2 del sitron saft eller sour mix
2 tynne appelsin skiver
Miks med to skjeer knust is i en blender. Server "on the rocks" i et Ballon vin- eller highballglass med et sugerør eller to og appelsin skiver.
Sledge Hammer
2 cl Cognac
2 cl rom
2 cl Calvados
Rist med is og sil. Server i godt avkjølt cocktailglass.
Strawberry Daiquiri
1/4 sitronsaft
1/4 jordbærlikør
2/4 hvit rom
Tre jordbær
Blend - goblet. Garner med jordbær. Server med sugerør.
Sweet Memories
2 cl Ron Bacardi
2 cl Orange Curaçao (Napolèon)
2 cl tørr vermut (Noilly Prat)
Rør opp på is. Sil over i cocktailglass.
Syrin
2 cl Bacardi
2 cl bananlikør
6 cl sitronsaft
En dash tyttebærekstrakt
Soda
Rist med is og sil over i et longdrinkglass. Topp med soda. Garner med appelsinskive og cocktailbær.
Three Miller
4 cl Cognac
2 cl hvit rom
3 stenk sitronsaft
3 stenk grenadin
Rist med is og sil. Server i godt avkjølt cocktailglass.
Uten navn
Innsendt av Nina
2cl Bacardi Lemon
2cl Poire Cognac
dash sourmix
sprite
shakes og avsluttes med 2 dråper grenadin.
Kjempegodt!!!!!!!
Violet Sunday
4 cl lys rom
2 cl Parfait Amour
Noen stenk limejuice
Hell ingrediensene i et old fashionedglass med is og rør om. Garner med sitron- og limeskive.
White Lily
2 cl gin
2 cl hvit rom
2 cl Cointreau
1 dråpe pernod
Rør og sil over i cocktailglass.
XYZ
2/4 gylden rom
1/4 Cointreau
1/4 sitronsaft
Rist med is og sil i godt avkjølt cocktailglass.
Yellow Bird (short)
3/6 hvit rom
1/6 Galliano
1/6 Cointreau
1/6 sitronsaft
Rist med is og sil over i et old fashionedglass. Garner med limeskive.
Yellow Bird (long)
1/6 hvit rom
1/6 Crème de Banane
You should contact 2/6 sitronsaft
2/6 appelsinjuice
Blend - longdrinkglass. Garner med en appelsinskive og et kirsebær.