Absinthe Suissesse
1 1/2 del Pernod
2-3 dråper anisette
2-3 dråper appelsinblomstvann
1 dash hvit Crème de Menthe
1 eggehvite
Shake med is og sil innholdet over i et cocktailglass.
City Slicker
4 cl Cognac
2 cl Cointreau
1 dråpe Pernod
Rist med i og sil i cocktailglass.
Corpse Reviver
5 cl gin
1 cl Pernod
2 cl sitronsaft
3 dråper grenadin
Soda
Rist gin, Pernod, sitronjuice, grenadin og is. Sil drinken over i et longdrinkglass med is. Fyll opp med soda. Garner med sitronskive og cocktailbær.
Dizzy Blonde
2 deler Advokaat
1 del Pernod
mineralvann
is
Bruk et longdrinkglass, hell Advokaat og Pernod over isen. Toppes med mineralvann. Dekorer med kirsebær.
Green Dragon
2 deler Pernod
2 deler melk
2 deler (eller mindre)double cream
1 del (eller mindre) sukker sirup
Shake med isbiter og sil drinken over mye is i et nedkjølt balloon vinglass.
Green Lady
2 cl gin
2 cl grønn Curaçao
2 cl sitronsaft
Noen dråper Pernod
Rist med is og sil. Server i cocktailglass.
Hemingway
1 1/2 del Absinthe (Pernod)
avkjølt champagne
Hell Pernod i et champagneglass. Tilsett champagne til fargen er glassaktig hvit. Drikk tre eller fem slike langsomt...
Ladies' Cocktail
1 1/2 til 2 deler Bells whisky
1/2 del (eller mer) Pernod
1/2 del (eller mindre) anisette
2 dasher (eller mer) Angostura Bitters
1 ananasskive
Rør med isbiter og sil over i et cocktailglass. Dekorer med ananasskiven.
Linstead
4 cl scotch whisky
4 cl ananasjuice
3 stenk Pernod
Rist med is og sil i godt avkjølt cocktailglass.
Mary Pickford
4 cl hvit rom
2 cl ananasjuice
2 dråper grenadin
2 dråper Pernod
Rist med is. Sil og server i godt avkjølt cocktailglass.
Monkey Gland
4 cl gin
2 cl friskpresset appelsin juice
3 dråper grenadin
3 dråper Pernod
Rør med is i et mikseglass og sil så over i et godt avkjølt cocktailglass.
Rattlesnake
5 cl Scotch whisky
1 cl sitronsaft
3 stenk Pernod
1 eggehvite
Rist med is og sil over i whiskyglass.
Red Devil
4 cl gin
2 cl gul Chartreuse
3 cl presset sitron
3 stenk Pernod
3 stenk grenadine
Rist kraftig med is og sil i godt avkjølt cocktailglass.
Spitfire
3/6 gin
2/6 Crème de Cacao
1/6 tørr vermut
Tre dråper Pernod direkte i glasset
Rør med is og sil i godt avkjølt cocktailglass. Garner med et cocktailbær
White Lily
2 cl gin
2 cl hvit rom
2 cl Cointreau
1 dråpe pernod
Rør og sil over i cocktailglass.
Whopee
2 cl Cognac
2 cl calvados
2 cl Pernod
Rør med is og sil i cocktailglass.
Yolanda
2 cl gin
2 cl Cognac
4 cl søt vermut
1 dråpe grenadin
1 dråpe Pernod
Rør med is og sil. Server i cocktailglass.