Absinthe Suissesse
1 1/2 del Pernod
2-3 dråper anisette
2-3 dråper appelsinblomstvann
1 dash hvit Crème de Menthe
1 eggehvite
Shake med is og sil innholdet over i et cocktailglass.
A Menthe for Myself
1/4 Bols Crème de Menthe
3/4 Tonic
Isbiter
American Beauty
2 cl Cognac
2 cl tørr vermut
2 cl appelsinjuice
2 cl Crème de Menthe
noen stenk grenadine
2 cl portvin
Rist alle ingrediensene unntatt portvinen. Sil drinken i en drinkkuppel og hell over i portvinen.
Apotheke
1/3 grønn Crème de Menthe
1/3 Fernet Branca
1/3 Cognac
Stir og hell i et cocktailglass.
Buck, the
1 1/2 del brandy
1/2 del sitron saft eller sour mix
3/4 del Crème de Menthe
ingefær øl
noen druer (uten steiner)
Rist alle ingrediensene foruten ingefær øl og druene med knust is. Hell over isbiter i et Collins glass, fyll opp med ingefær øl, rør rundt med en bar skje og dekorer med druer.
Ching Ching
2 cl lyst rom
2 cl Crème de Menthe
2 cl appelsinjuice
1 ts sukkerlake
1 stenk Angostura Bitter
Rist drinken kraftig med is. Sil i godt avkjølt cocktailglass.
Coconut Shell
3 deler brun rom
1 1/2 del Crème de Menthe
2 store kokosnøtter
Tøm kokosnøttene, ta vare på melken. Skrap ut kjøttet og putt det i blenderen sammen med de andre ingrediensene og kokosnøtt melken. Miks i høy hastighet med 2 til 3 deler knust is. Server i kokosnøtt skallet.
Diana
2 deler Crème de Menthe eller peppermynte schnapps
2 cl Cognac
Fyll opp et lite vinglass med knust is og hell Crème de Menthe opp i glasset. Topp med Cognac ved å helle den forsiktig over en snudd dash.
Double Date
1/2 del Midori
1/2 del white crème de menthe
1/2 del D.O.M. Bénédictine
I et shotglass, legg ingrediensene etter lista.
Emerald
2 eller 3 deler Cork gin
1 dash grønn Crème de Menthe
noen dasher grønn Pomeranz eller Angostura bitter
1 grønt cocktailbær
Shake med knust is og sil over i et cocktailglass. Dekorer med cocktailbær.
Eva
2/5 Gordons gin
2/5 Cointreau
1/5 sitronsaft
5 dråper Bols Crème de Mente
Tonic
Rim glasset med sukker. Build i et longdrinkglass. Topp med tonic og rør inn. Garner med en appelsinspiral og et rødt bær.
Everybody's Irish
1 1/2 del irsk whiskey
1 del grønn Chartreuse
2 dasher grønn Crème de Menthe
1 grønn oliven
Rør med is, sil over i et cocktailglass og ha i oliven.
Fallen Angel
3/4 Gin
1/4 sitronsaft
2 dasher Crème de Menthe
En dash Angostura Bitter
Shake og sil i et cocktailglass.
Fizzy Rush
Shots
dash med hvite Crème de Menthe
1/3 del apricot brandy
1 del Champagne
I ett shotglass, legg ingrediensene etter lista.
Glacier Mint
2 1/2 deler Finlandia Vodka
1 1/2 del crème de menthe
dash med lime juice
Bland ingrediensene, hell i et cocktailglass, med sukkerrand. Pyntes med mynteblader.
Grashopper
1/3 hvit Crème de Cacao
1/3 grønn Crème de Menthe
1/3 kremfløte
Rist og sil i et cocktailglass
Green Alaska
4 cl vodka
2 cl grønn myntelikør
Rør ingrediensene med knust is. Server drinken med finknust is i champagneglass. Gjerne dekorert med et cocktailbær.
Green Sea
2 cl vodka
2 cl grønn Crème de Menthe
2 cl tørr vermut
Rør drinken med is. Sil over i avkjølt cocktailglass.
Half Nelson
Shots
1 cl green crème de menthe
0.75 cl jordbær likør
1.25 cl Grand Marnier
I et shotglass, legg ingrediensene etter lista.
Polar Bear
4 cl Bourbon whiskey
1 cl Peter Heering
1 cl hvit Crème de Menthe
Rør med is og sil. Server i cocktailglass med kirsebær.
Pousse-Cafe
1 Cognac
2 appelsin Curacao
3 maraschino
4 Parfait d'Amour
5 grønn Crème de Menthe
6 grenadin
Bruk et Pousse-Cafè glass med rette sider. Hold glasset svært stille og hell likørene over en skje opp i glasset. Forskjellige likører har forskjellig vekt, og må helles opp i glasset i riktig rekkefølge, som foreslått her.
Prairie
2/3 Absolut Pepper
1/3 Crème de Menthe
En dash Angostura Bitter
Rør med is og sil i godt avkjølt cocktailglass. Garner med mynteblad.
Royal Scotch
4 cl scotch whisky
3 cl Drambuie
1 cl sitronsaft
1 dash myntelikør
1 stenk Angostura
Rist med is. Sil drinken i godt avkjølt cocktailglass.
Shamrock
4/10 irsk whiskey
4/10 tørr vermut
1/10 grønn Chartreuse
1/10 Crème de Menthe
Rør med is og sil i godt avkjølt cocktailglass.
Stinger
4 cl Cognac
2 cl lys Crème de Menthe eller annen myntelikør
1 dash sitron saft eller sour mix (valgfritt)
mynte blader
Rør godt med mye is og sil over i et godt avkjølt cocktailglass eller server med isbiter i et old fashionedglass. Pynt med mynte blader.
White Spider
1/2 vodka
1/2 Crème de Menthe, hvit
Build i et old fashionedglass.