After Eight
1/3 whisky
1/3 Mint Chocolate Liqueur
1/3 kremfløte
Shake og server i et cocktailglass. Garner med revet sjokolade.
Alexander
1/3 crème de cacao
1/3 Cognac
1/3 kremfløte
Rystes, siles i et cocktailglass. Garner med revet muskatnøtt
Alexandra
2 cl gin
2 cl Crème de Cacao
2 cl fløte
Rist kraftig med is. Sil i et godt avkjølt cocktailglass.
Almond Shot
1 mål Bols Cream
1 mål Amaretto
Amsterdam Coffee
2 eller 4 cl. Bols Cream
Fyll opp med varm kaffe.
Stivpisket fløte øverst.
Amsterdam-Paris
1 mål Cointreau
1 mål Bols Cream
Cointreau "legges" øverst.
Apehjerne
Innsendt av Thomas
Bailey's
Coca Cola
Ta ett longdrink glass og fyll opp halvveis med baileys,og deretter fyll opp med cola, ingrediensene må hode samme temperatur (ca 15°), dette vil bli mousse. Kan anbefales og drikkes med skje!!!
Bånn appetitt!! Hilsen Thomas
B-52 I
1 del Cointreau
1 del Bailey's
1 del Blue Curacao
Hell først Cointreau i et smalt glass, hell så Bailey's via en teskje langs kanten av glasset slik at de ikke blandes.
Tilslutt has Blue Curacao i på samme måte som med Bailey's. Du har nå en 3 delt drink. Utrolig god
B-52 II
2 cl. Kaluha
2 cl. Bailey's
2 cl. Cointreau
Bygges lagvis i et stort shotglass, bruk gjerne en teskje eller en "hot-shot" skje. Denne drinken tilhører pussy-cafe drinkene, og skal bygges lagvis med klare skiller. Det er da viktig at alt har samme temperatur.
Bloody monkey brain
Shooter
Sitrongenever
Baileys Irish Cream (Legg i frysen i minimum 1 time)
Rød grenadin.
For denne oppskriften er det viktig at glasset er lite. Bruk derfor et likørglass.
Halve glasset fylles med sitrongenever. Fyll en teskje med iskald Baileys og hell den forsiktig opp i geneveren. Ta -en- dråpe rød genever og det praktfulle resultatet kan servers. Det er viktig at Baileysen er skikkelig kald.
Geneveren er litt klissete slik at Baileysen holder seg samlet, akkurat som en liten hjerne, Grenadinen vil legge seg mellom "hjernepølsene" slik at det hele får en fin og ekte finish.
Brandy Alexander
2 cl Cognac
2 cl kakaolikør
2 cl fløte
Rist med is og sil opp i cocktailglass.
Brandy Cassis
5 cl Cognac
2 cl sitronsaft
1 cl Crème de Cassis
Rist med is og sil opp i cocktailglass. Vri en bit sitronskall over drinken og slipp den ned i glasset.
Buttery Nipple
1/2 Butterscotch schnapps
1/2 Irish cream
Serveres i whiskyglass gjerne med knust is.
Calypso Shoots
1/2 del Baileys Irish Cream
1/3 del Malibu
2/3 del rom
I ett shotglass, legg ingrediensene etter lista.
Cherry Ripe
1 del white creme de cacao
1 del Malibu
1 del cherry Advokaat
3 deler melk
1/2 del kremfløte
Hell ingrediensene i en cocktailmikser. Rystes og helles over i et longdrinkglass.
Chocolate Nougat Shooter
1/3 del Frangelico
1/3 del D.O.M Bénédictine
1/3 del Baileys Irish Cream
I et shotglass, legg ingrediensene etter lista.
Cross Bow
1/3 gin
1/3 Cointreau
1/3 Crème de Cacao
Shake og sil i cocktailglass.
Dark Green
1/2 del Opal Nera
1/2 del Baileys Irish Cream
Grønn Chartreuse
Bland ingrediensene i en mikser, helles over i et shotglass.
Dark Horse
1 del Opal Nera
1/2 del Tia Maria
1/2 del mørk Crème de Cacao
2 deler krem
is
Hell ingrediensene i en cocktailmikser. Rystes og helles over i et longdrinkglass. Garner med raspet sjokolade.
Dark Sunset
3/4 del mørk crème de cacao
3/4 del Malibu
I et shotglass, legg ingrediensene etter lista.
Death By Chocolate
1 del mørk Crème de Cacao
1 del Cadbury Cream Liqueur
1 del Kahlúa
1 kule sjokoladeis
Hell ingrediensene i en cocktailmikser. Rystes og helles over i et brandyglass. Rasp mørk sjokolade over drinken, garner med ett kirsebær.
Dolores
3/4 del spansk brandy
3/4 del cherry brandy
3/4 del Crème de Cacao
1 sherry
Shake med is og sil over i et cocktailglass. Dekorer med cocktail bær på cocktail pinne.
El Dorado I
1 del hvit rom
1 del Advokaat
1 del hvit Crème de Cacao
is
1 appelsinskallspiral
tørket kokosnøtt
1 cocktailbær
1 appelsinskive
Gni et appelsinskall rundt randen på et stort cocktailglass, dypp glasset i tørket kokosnøtt. Bruk en cocktailmikser, hell i is, rom, Advokaat, Crème de Cacao og tørket kokosnøtt. Rystes og helles i cocktailglasset.
El Dorado II
4 cl hvit rom
2 cl egglikør.
2 cl brun kakaolikør
1 ss kokosmasse
Rist med is. Sil i champagneglass med sugerør.
Frozen Steppes
2 1/2 del Finlandia Vodka
1 kule vanilje is
1 1/2 del Crème de Cacao
Miks ingrediensene i en foodprocessor. Hell drinken i et old fashionedglass.
Golden Cadillac
1 del Galliano
1 del white crème de cacao
1 del fløte
is
kirsebær
Hell alle ingrediensene i en cocktailmikser, rystes og helles i et whiskyglass. Dekorer med kirsebær.
Grashopper
1/3 hvit Crème de Cacao
1/3 grønn Crème de Menthe
1/3 kremfløte
Rist og sil i et cocktailglass
Happy Hawaiian
3 cl Kahlúa
3 cl Baileys Irish Cream
Toppes med ananas juice, server i et whiskyglass.
Hard On 2
Shots
1cl Kahlúa
1 cl banan likør
1 cl Baileys Irish Cream
I et shotglass, legg ingrediensene etter lista.
Magic Star
3/10 Crème de Cacao, white
3/10 Pisang Ambon
2/10 Kiwi liqeuer
2/10 kremfløte
En dash grenadine
Rist med is og sil i godt avkjølt cocktailglass. Garner med en skive kiwi og revet sjokolade.
Orange Cadilac
4/12 Galliano
3/12 Crème de Cacao, hvit
1/12 appelsinjuice
4/12 kremfløte
Blend - goblet. Garner med en appelsinskive og et kirsebær.
Orgasm
1/2 Cointreau
1/2 Bailey's Irish Cream
Build i et old fashionedglass med knust is. Garner med to cocktailbær.
Raquel
3/10 vodka (Koskenkorva)
2/10 Bols Parfait Amour
2/10 Peter Heering Cocoa
1/10 kremfløte
2/10 Bols Blue Curaçao
Rist med is og sil i godt avkjølt cocktailglass. Garner med kirsebær og sjokoladepulver.
Russian
2 cl gin
2 cl vodka
2 cl kakaolikør
Rist godt med mye is. Sil over i godt avkjølt cocktailglass.
Russian Bear
4 cl vodka
2 cl kakaolikør
2 cl fløte
Rist med is. Sil og server i godt avkjølte cocktailglass.
Silk Stockings
1/3 tequila
1/3 Crème de Cacao, hvit
1/3 kremfløte
En dash grenadine
Blend - champagneglass. Garner med kanel og et kirsebær.
Spitfire
3/6 gin
2/6 Crème de Cacao
1/6 tørr vermut
Tre dråper Pernod direkte i glasset
Rør med is og sil i godt avkjølt cocktailglass. Garner med et cocktailbær
Test tube baby
1/2 Amaretto de Saronno
1/2 tequila
To dråper Bailey's
Build i et shotglass.
Tiger
2 cl gin
2 cl kakaolikør
2 cl fløte
Rist med is og sil. Server i cocktailglass.