After Eight

1/3 whisky
1/3 Mint Chocolate Liqueur
1/3 kremfløte

Shake og server i et cocktailglass. Garner med revet sjokolade.


Alexander

1/3 crème de cacao
1/3 Cognac
1/3 kremfløte

Rystes, siles i et cocktailglass. Garner med revet muskatnøtt


Alexandra

2 cl gin
2 cl Crème de Cacao
2 cl fløte

Rist kraftig med is. Sil i et godt avkjølt cocktailglass.


Almond Shot

1 mål Bols Cream
1 mål Amaretto


Amsterdam Coffee

2 eller 4 cl. Bols Cream 
Fyll opp med varm kaffe. 
Stivpisket fløte øverst.


Amsterdam-Paris

1 mål Cointreau
1 mål Bols Cream

Cointreau "legges" øverst.


Apehjerne
Innsendt av Thomas

Bailey's
Coca Cola

Ta ett longdrink glass og fyll opp halvveis med baileys,og deretter fyll opp med cola, ingrediensene må hode samme temperatur (ca 15°), dette vil bli mousse. Kan anbefales og drikkes med skje!!!

Bånn appetitt!! Hilsen Thomas


B-52 I

1 del Cointreau
1 del Bailey's
1 del Blue Curacao

Hell først Cointreau i et smalt glass, hell så Bailey's via en teskje langs kanten av glasset slik at de ikke blandes.
Tilslutt has Blue Curacao i på samme måte som med Bailey's. Du har nå en 3 delt drink. Utrolig god


B-52 II

2 cl. Kaluha
2 cl. Bailey's
2 cl. 
Cointreau

Bygges lagvis i et stort shotglass, bruk gjerne en teskje eller en "hot-shot" skje. Denne drinken tilhører pussy-cafe drinkene, og skal bygges lagvis med klare skiller. Det er da viktig at alt har samme temperatur.


Bloody monkey brain
Shooter

Sitrongenever
Baileys Irish Cream (Legg i frysen i minimum 1 time)
Rød grenadin.

For denne oppskriften er det viktig at glasset er lite. Bruk derfor et likørglass.

Halve glasset fylles med sitrongenever. Fyll en teskje med iskald Baileys og hell den forsiktig opp i geneveren. Ta -en- dråpe rød genever og det praktfulle resultatet kan servers. Det er viktig at Baileysen er skikkelig kald.

Geneveren er litt klissete slik at Baileysen holder seg samlet, akkurat som en liten hjerne, Grenadinen vil legge seg mellom "hjernepølsene" slik at det hele får en fin og ekte finish.


Brandy Alexander

2 cl Cognac
2 cl kakaolikør
2 cl fløte

Rist med is og sil opp i cocktailglass.


Brandy Cassis

5 cl Cognac
2 cl sitronsaft
1 cl Crème de Cassis

Rist med is og sil opp i cocktailglass. Vri en bit sitronskall over drinken og slipp den ned i glasset.


Buttery Nipple

1/2 Butterscotch schnapps 
1/2 Irish cream

Serveres i whiskyglass gjerne med knust is.


Calypso Shoots

1/2 del Baileys Irish Cream
1/3 del Malibu 
2/3 del rom

I ett shotglass, legg ingrediensene etter lista.


Cherry Ripe

1 del white creme de cacao 
1 del Malibu 
1 del cherry Advokaat 
3 deler melk 
1/2 del kremfløte

Hell ingrediensene i en cocktailmikser. Rystes og helles over i et longdrinkglass.


Chocolate Nougat Shooter

1/3 del Frangelico
1/3 del D.O.M Bénédictine 
1/3 del Baileys Irish Cream

I et shotglass, legg ingrediensene etter lista.


Cross Bow

1/3 gin
1/3 Cointreau
1/3 Crème de Cacao

Shake og sil i cocktailglass.


Dark Green

1/2 del Opal Nera 
1/2 del Baileys Irish Cream 
Grønn Chartreuse

Bland ingrediensene i en mikser, helles over i et shotglass.


Dark Horse

1 del Opal Nera
1/2 del Tia Maria 
1/2 del mørk Crème de Cacao 
2 deler krem 
is

Hell ingrediensene i en cocktailmikser. Rystes og helles over i et longdrinkglass. Garner med raspet sjokolade.


Dark Sunset

3/4 del mørk crème de cacao 
3/4 del Malibu

I et shotglass, legg ingrediensene etter lista.


Death By Chocolate

1 del mørk Crème de Cacao
1 del Cadbury Cream Liqueur 
1 del Kahlúa 
1 kule sjokoladeis

Hell ingrediensene i en cocktailmikser. Rystes og helles over i et brandyglass. Rasp mørk sjokolade over drinken, garner med ett kirsebær.


Dolores

3/4 del spansk brandy
3/4 del cherry brandy
3/4 del Crème de Cacao
1 sherry

Shake med is og sil over i et cocktailglass. Dekorer med cocktail bær på cocktail pinne.


El Dorado I

1 del hvit rom 
1 del Advokaat 
1 del hvit Crème de Cacao
is 
1 appelsinskallspiral 
tørket kokosnøtt 
1 cocktailbær 
1 appelsinskive

Gni et appelsinskall rundt randen på et stort cocktailglass, dypp glasset i tørket kokosnøtt. Bruk en cocktailmikser, hell i is, rom, Advokaat, Crème de Cacao og tørket kokosnøtt. Rystes og helles i cocktailglasset.


El Dorado II

4 cl hvit rom
2 cl egglikør.
2 cl brun kakaolikør
1 ss kokosmasse

Rist med is. Sil i champagneglass med sugerør.


Frozen Steppes

2 1/2 del Finlandia Vodka
1 kule vanilje is
1 1/2 del Crème de Cacao

Miks ingrediensene i en foodprocessor. Hell drinken i et old fashionedglass.


Golden Cadillac

1 del Galliano 
1 del white crème de cacao 
1 del fløte 
is 
kirsebær

Hell alle ingrediensene i en cocktailmikser, rystes og helles i et whiskyglass. Dekorer med kirsebær.


Grashopper

1/3 hvit Crème de Cacao
1/3 grønn Crème de Menthe
1/3 kremfløte

Rist og sil i et cocktailglass


Happy Hawaiian

3 cl Kahlúa
3 cl Baileys Irish Cream

Toppes med ananas juice, server i et whiskyglass.


Hard On 2
Shots

1cl Kahlúa 
1 cl banan likør 
1 cl Baileys Irish Cream

I et shotglass, legg ingrediensene etter lista.


Magic Star

3/10 Crème de Cacao, white
3/10 Pisang Ambon
2/10 Kiwi liqeuer
2/10 kremfløte
En dash grenadine

Rist med is og sil i godt avkjølt cocktailglass. Garner med en skive kiwi og revet sjokolade.


Orange Cadilac

4/12 Galliano
3/12 Crème de Cacao, hvit
1/12 appelsinjuice
4/12 kremfløte

Blend - goblet. Garner med en appelsinskive og et kirsebær.


Orgasm

1/2 Cointreau
1/2 Bailey's Irish Cream

Build i et old fashionedglass med knust is. Garner med to cocktailbær.


Raquel

3/10 vodka (Koskenkorva)
2/10 Bols Parfait Amour
2/10 Peter Heering Cocoa
1/10 kremfløte
2/10 Bols Blue Curaçao

Rist med is og sil i godt avkjølt cocktailglass. Garner med kirsebær og sjokoladepulver.


Russian

2 cl gin
2 cl vodka
2 cl kakaolikør

Rist godt med mye is. Sil over i godt avkjølt cocktailglass.


Russian Bear

4 cl vodka
2 cl kakaolikør
2 cl fløte

Rist med is. Sil og server i godt avkjølte cocktailglass.


Silk Stockings

1/3 tequila
1/3 Crème de Cacao, hvit
1/3 kremfløte
En dash grenadine

Blend - champagneglass. Garner med kanel og et kirsebær.


Spitfire

3/6 gin
2/6 Crème de Cacao
1/6 tørr vermut
Tre dråper Pernod direkte i glasset

Rør med is og sil i godt avkjølt cocktailglass. Garner med et cocktailbær


Test tube baby

1/2 Amaretto de Saronno
1/2 tequila
To dråper Bailey's

Build i et shotglass.


Tiger

2 cl gin
2 cl kakaolikør
2 cl fløte

Rist med is og sil. Server i cocktailglass.


 

Tilbake