Acapulco
4 cl tequila
2 cl crème de cassis
1 cl sukkerlake
soda
Hell ingredienser, bortsett fra soda, i en stor drinkpokal med finknust is. Rør godt og fyll på med soda. Garner med appelsinskive på kanten av glasset.
Bourgogne Cobbler
1 cl grenadin
1 cl Crème de Cassis
1 cl appelsinjuice
Rød burgunder
Legg finknust is i et stort vinglass. Hell på grenadin, likør og appelsinjuice. Fyll opp med vin.
Brandy Cassis
5 cl Cognac
2 cl sitronsaft
1 cl Crème de Cassis
Rist med is og sil opp i cocktailglass. Vri en bit sitronskall over drinken og slipp den ned i glasset.
Diablo
4 cl Tequila
2 cl Crème de Cassis
1 cl sitronjuice
Ingefærøl
Hell tequila og sitronjuice i et longdrinkglass med is. Fyll opp med ingefærøl og server.
Dubonnet Cassis
2 deler rød Dubonnet
1 del Crème de Cassis
Perrier
Rør alkoholen rundt i et stort vin- eller old fashionedglass med en stor isbit. Fyll opp med Perrier.
Heat of The Heart
2 1/2 del Finlandia Vodka
1 del Crème de Cassis de Dijon
1 del Martini Vermouth Extra Dry
en dash Cointreau
Fyll en mikser med is, hell i alle ingrediensene unntatt Cointreau. Hell drinken i et avkjølt glass, legg Cointreau flytende på toppen. Pyntes med appelsinskall.
Kir
2 cl Crème de Cassis eller solbær juice
10 cl avkjølt hvitvin
Tilsett vin over solbær juice i et balloon vinglass. Is er valgfritt.
Kir Royale
4 cl Crème de Cassis
Champagne eller annen hvit musserende vin
Hell ingrediensene godt avkjølt i et godt avkjølt glass, først likør, og så vin. Dekorer etter egen smak, f.eks. med en sitronskive, og server med sugerør.
Kirsch and Cassis
2 deler Crème de Cassis
1 del kirsch
soda
Franskmennene rører ingrediensene og serverer, men det er langt å foretrekke å shake med knust is for å kjøle drinken godt. Server i et Ballon vin glass med et par isbiter. Fyll opp med soda.
Linda
1/4 gin
1/4 Crème de Cassis
1/4 Crème de Banane
1/4 sitronsaft
Rist med is og sil i godt avkjølt cocktailglass.
Luring
3/5 Beefeater gin
1/5 Crème de Cassis
1/5 Cinzano Dry
Rim glasset med farin. Rør med is og sil i godt avkjølt cocktailglass. Garner med en sitronpeel.
Northern Lights
2/3 vodka
1/3 Crème de Cassis
Sider
Build i et longdrinkglass og fyll opp med sider. Garner med et cocktailbær
Parisian
2/5 gin
2/5 tørr vermut
1/5 Crème de Cassis
Rør med is og sil i godt avkjølt cocktailglass.
Sex on the Beach II
1 del Midori eller annen melonlikør
1 del crème de cassis
3 deler ananas juice
3 deler tranebær juice
Rist med is og sil over i et highballglass med is. Du kan også shake ingrediensene og servere drinken som en shot.