Acapulco

4 cl tequila
2 cl crème de cassis
1 cl sukkerlake
soda

Hell ingredienser, bortsett fra soda, i en stor drinkpokal med finknust is. Rør godt og fyll på med soda. Garner med appelsinskive på kanten av glasset.


Bourgogne Cobbler

1 cl grenadin
1 cl Crème de Cassis
1 cl appelsinjuice
Rød burgunder

Legg finknust is i et stort vinglass. Hell på grenadin, likør og appelsinjuice. Fyll opp med vin.


Brandy Cassis

5 cl Cognac
2 cl sitronsaft
1 cl Crème de Cassis

Rist med is og sil opp i cocktailglass. Vri en bit sitronskall over drinken og slipp den ned i glasset.


Diablo

4 cl Tequila
2 cl Crème de Cassis
1 cl sitronjuice
Ingefærøl

Hell tequila og sitronjuice i et longdrinkglass med is. Fyll opp med ingefærøl og server.


Dubonnet Cassis

2 deler rød Dubonnet
1 del Crème de Cassis
Perrier

Rør alkoholen rundt i et stort vin- eller old fashionedglass med en stor isbit. Fyll opp med Perrier.


Heat of The Heart

2 1/2 del Finlandia Vodka
1 del Crème de Cassis de Dijon
1 del Martini Vermouth Extra Dry
en dash Cointreau

Fyll en mikser med is, hell i alle ingrediensene unntatt Cointreau. Hell drinken i et avkjølt glass, legg Cointreau flytende på toppen. Pyntes med appelsinskall.


Kir

2 cl Crème de Cassis eller solbær juice
10 cl avkjølt hvitvin

Tilsett vin over solbær juice i et balloon vinglass. Is er valgfritt.


Kir Royale

4 cl Crème de Cassis
Champagne eller annen hvit musserende vin

Hell ingrediensene godt avkjølt i et godt avkjølt glass, først likør, og så vin. Dekorer etter egen smak, f.eks. med en sitronskive, og server med sugerør.


Kirsch and Cassis

2 deler Crème de Cassis
1 del kirsch
soda

Franskmennene rører ingrediensene og serverer, men det er langt å foretrekke å shake med knust is for å kjøle drinken godt. Server i et Ballon vin glass med et par isbiter. Fyll opp med soda.


Linda

1/4 gin
1/4 Crème de Cassis
1/4 Crème de Banane
1/4 sitronsaft

Rist med is og sil i godt avkjølt cocktailglass.


Luring

3/5 Beefeater gin
1/5 Crème de Cassis
1/5 Cinzano Dry

Rim glasset med farin. Rør med is og sil i godt avkjølt cocktailglass. Garner med en sitronpeel.


Northern Lights

2/3 vodka
1/3 Crème de Cassis
Sider

Build i et longdrinkglass og fyll opp med sider. Garner med et cocktailbær


Parisian

2/5 gin
2/5 tørr vermut
1/5 Crème de Cassis

Rør med is og sil i godt avkjølt cocktailglass.


Sex on the Beach II

1 del Midori eller annen melonlikør
1 del crème de cassis
3 deler ananas juice
3 deler tranebær juice

Rist med is og sil over i et highballglass med is. Du kan også shake ingrediensene og servere drinken som en shot.


Tilbake