Angel Face
1/3 gin
1/3 Apricot brandy
1/3 Calvados
Shake og hell i et cocktailglass.
Angel Paradise
1 del Bols Apricot Brandy Liqueur
1 del appelsinsaft
2/3 del grapefruktsaft
1 stenk Grenadine
Serveres over is i et høyt glas. Dekoreres med en skive sitron.
Apricot Lady
3 cl mørk rom
3 cl Apricot Brandy
3 cl presset lime
3 stenk Curaçao Orange
3 stenk eggehvite
Hell ingrediensene i et romslig Cognacglass med mye knust is. Rør godt.
Apricot Pie
3 cl lys rom
3 cl søt vermut
3 stenk Apricot Brandy
3 stenk sitronjuice
3 stenk grenadine
Rør drinken med is. Sil over i godt avkjølt cocktailglass.
Apricot Sour
5 cl Bols Apricot Brandy Liqueur
Saft fra en halv lime
Knust is.
Boston Cocktail
1 1/2 del Gordons Gin
1 del apricot brandy
1 dash sitron saft eller sour mix
1 dash grenadin
Shake med is og sil over i et cocktailglass.
The Claridge
1 del Gordons Gin
1 del tørr fransk vermut
1/2 del Cointreau
1/2 del apricot brandy
Shake grundig med isbiter og sil over i et cocktailglass.
Copacabana
2 cl Cognac
2 cl Cointreau
3 cl Marie Brizard Apry (Apricot Brandy)
Rist med is. Server i cocktailglass. Garner med appelsinskive.
Dictator
4 cl vodka
1 cl Cherry Heering
1 cl Apricot Brandy
Rist med knust is og hell drinken i et old fashionedglass. Garner med en sitronskive og et cocktailbær på kanten av glasset.
Elisa
2/6 Ruhm Havana Club
1/6 Amaro Averna
1/6 Apricot Brandy SIS
1/6 Torino vermouth
1/6 Spurmante Gancia Brut
Stir - cocktailglass. Garner med appelsintwist og et rødt kirsebær.
El Toro
2 cl hvit rom
2 cl Marie Brizard Apry (Apricot Brandy)
2 cl sitronsaft
Rist med is. Sil over i godt avkjølt cocktailglass.
Evans
8/10 Rye whiskey
1/10 Apricot Brandy
1/10 Curaçao
Stir - cocktailglass.
Fizzy Rush
Shots
dash med hvite Crème de Menthe
1/3 del apricot brandy
1 del Champagne
I ett shotglass, legg ingrediensene etter lista.
Golden Dawn
2 cl gin
2 cl calvados
2 cl apricot brandy
2 cl appelsinjuice
noen stenk grenadine
Rist alle ingrediensene med mye is. Sil drinken over i et godt avkjølt old fashionedglass.
Huberta
2 cl vodka
2 cl Marie Bizard Apry
2 cl sitronsaft
Rist drinken med mye is. Sil opp i godt avkjølt cocktailglass.
Lady Lyssa
5/7 gin
1/7 Cointreau
1/7 apricot brandy
Rør med isbiter og sil over i et cocktailglass. Garner med et cocktailbær.
Leave it to me
1 del London dry eller Plymouth gin
1/2 del tørr vermouth
1/2 del apricot brandy
1 del grenadin
1 dash sitron saft eller sour mix
Shake med is og sil over i et cocktailglass.
Lolita
2/4 Smirnoff
1/4 Brizard Apry
1/4 Rose's limejuice
En dash grenadine
Rim glasset med farin. Rør og sil over i et cocktailglass. Garner med et cocktailbær.
Milwaukee
4 cl Bourbon whiskey
2 cl apricot brandy
Rist med is. Sil og server i cocktailglass med kirsebær.
Moon River
2/8 gin
2/8 apricot brandy
2/8 Cointreau
1/8 Galliano
1/8 sitronsaft
Rør med is og sil i godt avkjølt cocktailglass. Garner med et kirsebær.
Oliver
3/5 tequila
2/5 Brizard Apry
Sitronsaft
Rist med is og sil i longdrinkglass. Garner med rød og grønn paprika.
Orange Blossom I
2 cl vodka
2 cl apricot brandy
1 cl Galliano
1 cl juice av presset appelsin
Ingefærøl
Hell sprit og juice i et longdrinkglass med is. Fyll opp med ingefærøl. Garner med appelsinskive og rødt cocktailbær på pinne.
Paradise
4 cl gin
2 cl apricot brandy
2 cl appelsin juice
1 tynn appelsinskive
Shake med knust is og sil over i et cocktailglass. Garner med appelsinskiven.
Park Lane Spesial
2 deler Gordons Gin
2/3 apricot brandy
friskpresset juice fra en 1/2 appelsin
en dash grenadin
1/2 eggehvite
Shake med is og sil over i et cocktailglass.
Pippi Longdrink
3 cl Cognac
3 cl apricot brandy
Saft av en klementin
2 ts eggehvite
Fanta sitron
Rist alt med is, bortsett fra Fanta. Sil over i et longdrinkglass og fyll opp med Fanta.
Prince of Norway
2 cl vodka
2 cl apricot brandy
2 cl lime (Rose's)
3 cl soda
3 cl Sprite / 7up
Drinken kan lages rett i glasset. Serveres på knust is i stort stettglass. Pynt med mint blader og sugerør.
Red Hope
2,5 cl gin (Beefeater)
1 cl Crème de Banane
0,5 cl Brizard Apry
10 cl sitronsaft
En dash Monin Sirop de Fraise
Rist med is og sil over i longdrinkglassglass. Garner med appelsinskive og et kirsebær.
Red Shadow
3 cl scotch whisky
1 cl apricot brandy
1 cl Peter Heering
3 stenk sitronsaft
Rist med is og sil opp i cocktailglass.
Resolute
2/4 gin
1/4 sitronsaft
1/4 apricot brandy
Rist med is og sil i godt avkjølt cocktailglass.
Spirit of Lisboa
Nr. 2 ICC 1998
2,0cl Beefeater Dry Gin
1,0cl Cointreau
2,0cl Bols Apricot Brandy
1,0cl Vermouth Bianco
1,0cl frisk pærejuice
Pynt: frisk frukt
Stingray
1/3 Pastis
1/3 apricot brandy
1/3 appelsinjuice
En dash eggehvite
Rist med is og sil i godt avkjølt cocktailglass.
Taj Mahal
2 cl gin
2 cl Calvados
2 cl Marie Brizard Apry (Apricot Brandy)
2 cl sitronsaft
Rist og sil. Server med sitronskive i godt avkjølt cocktailglass.
Thanksgiving Cocktail
1 del Gordons Gin
1 del tørr vermouth
1 del apricot brandy
noen dråper sitron saft eller sour mix
1 cocktailbær
Shake med isbiter og sil over i et cocktailglass. Dekorer med cocktailbæret.
The Claridge
1 del Gordons Gin
1 del tørr fransk vermouth
1/2 del Cointreau
1/2 del apricot brandy
Shake grundig med isbiter og sil over i et cocktailglass.
Tropic Star
2/4 Cognac
1/4 Crème de Banane
1/4 Brizard Apry
Tre dråper Pernod
Limonade
Rim glasset med farin. Build i et longdrinkglass og topp med limonade. Rør inn. Garner med en sitronskive og et kirsebær.
Valencia
2/3 apricot brandy
1/3 appelsinjuice
To dasher orange bitter
Rist med is og sil i godt avkjølt cocktailglass.
Western Rose
2/4 gin
1/4 apricot brandy
1/4 tørr vermut
en dash sitronsaft
Rist med is og sil i godt avkjølt cocktailglass.