Angel Face

1/3 gin
1/3 Apricot brandy
1/3 Calvados

Shake og hell i et cocktailglass.


Angel Paradise

1 del Bols Apricot Brandy Liqueur
1 del appelsinsaft 
2/3 del grapefruktsaft 
1 stenk Grenadine

Serveres over is i et høyt glas. Dekoreres med en skive sitron.


Apricot Lady

3 cl mørk rom
3 cl Apricot Brandy
3 cl presset lime
3 stenk Curaçao Orange
3 stenk eggehvite

Hell ingrediensene i et romslig Cognacglass med mye knust is. Rør godt.


Apricot Pie

3 cl lys rom
3 cl søt vermut
3 stenk Apricot Brandy
3 stenk sitronjuice
3 stenk grenadine

Rør drinken med is. Sil over i godt avkjølt cocktailglass.


Apricot Sour

5 cl Bols Apricot Brandy Liqueur 
Saft fra en halv lime
Knust is.


Boston Cocktail

1 1/2 del Gordons Gin
1 del apricot brandy
1 dash sitron saft eller sour mix
1 dash grenadin

Shake med is og sil over i et cocktailglass.


The Claridge

1 del Gordons Gin
1 del tørr fransk vermut
1/2 del Cointreau
1/2 del apricot brandy

Shake grundig med isbiter og sil over i et cocktailglass.


Copacabana

2 cl Cognac
2 cl Cointreau
3 cl Marie Brizard Apry (Apricot Brandy)

Rist med is. Server i cocktailglass. Garner med appelsinskive.


Dictator

4 cl vodka
1 cl Cherry Heering
1 cl Apricot Brandy

Rist med knust is og hell drinken i et old fashionedglass. Garner med en sitronskive og et cocktailbær på kanten av glasset.


Elisa

2/6 Ruhm Havana Club
1/6 Amaro Averna
1/6 Apricot Brandy SIS
1/6 Torino vermouth
1/6 Spurmante Gancia Brut

Stir - cocktailglass. Garner med appelsintwist og et rødt kirsebær.


El Toro

2 cl hvit rom
2 cl Marie Brizard Apry (Apricot Brandy)
2 cl sitronsaft

Rist med is. Sil over i godt avkjølt cocktailglass.


Evans

8/10 Rye whiskey
1/10 Apricot Brandy
1/10 Curaçao

Stir - cocktailglass.


Fizzy Rush

Shots
dash med hvite Crème de Menthe 
1/3 del apricot brandy 
1 del Champagne

I ett shotglass, legg ingrediensene etter lista.


Golden Dawn

2 cl gin
2 cl calvados
2 cl apricot brandy
2 cl appelsinjuice
noen stenk grenadine

Rist alle ingrediensene med mye is. Sil drinken over i et godt avkjølt old fashionedglass.


Huberta

2 cl vodka
2 cl Marie Bizard Apry
2 cl sitronsaft

Rist drinken med mye is. Sil opp i godt avkjølt cocktailglass.


Lady Lyssa

5/7 gin
1/7 Cointreau
1/7 apricot brandy

Rør med isbiter og sil over i et cocktailglass. Garner med et cocktailbær.


Leave it to me

1 del London dry eller Plymouth gin
1/2 del tørr vermouth
1/2 del apricot brandy
1 del grenadin
1 dash sitron saft eller sour mix

Shake med is og sil over i et cocktailglass.


Lolita

2/4 Smirnoff
1/4 Brizard Apry
1/4 Rose's limejuice
En dash grenadine

Rim glasset med farin. Rør og sil over i et cocktailglass. Garner med et cocktailbær.


Milwaukee

4 cl Bourbon whiskey
2 cl apricot brandy

Rist med is. Sil og server i cocktailglass med kirsebær.


Moon River

2/8 gin
2/8 apricot brandy
2/8 Cointreau
1/8 Galliano
1/8 sitronsaft

Rør med is og sil i godt avkjølt cocktailglass. Garner med et kirsebær.


Oliver

3/5 tequila
2/5 Brizard Apry
Sitronsaft

Rist med is og sil i longdrinkglass. Garner med rød og grønn paprika.


Orange Blossom I

2 cl vodka
2 cl apricot brandy
1 cl Galliano
1 cl juice av presset appelsin
Ingefærøl

Hell sprit og juice i et longdrinkglass med is. Fyll opp med ingefærøl. Garner med appelsinskive og rødt cocktailbær på pinne.


Paradise

4 cl gin
2 cl apricot brandy
2 cl appelsin juice
1 tynn appelsinskive

Shake med knust is og sil over i et cocktailglass. Garner med appelsinskiven.


Park Lane Spesial

2 deler Gordons Gin
2/3 apricot brandy
friskpresset juice fra en 1/2 appelsin
en dash grenadin
1/2 eggehvite

Shake med is og sil over i et cocktailglass.


Pippi Longdrink

3 cl Cognac
3 cl apricot brandy
Saft av en klementin
2 ts eggehvite
Fanta sitron

Rist alt med is, bortsett fra Fanta. Sil over i et longdrinkglass og fyll opp med Fanta.


Prince of Norway

2 cl vodka
2 cl apricot brandy
2 cl lime (Rose's)
3 cl soda
3 cl Sprite / 7up

Drinken kan lages rett i glasset. Serveres på knust is i stort stettglass. Pynt med mint blader og sugerør.


Red Hope

2,5 cl gin (Beefeater)
1 cl Crème de Banane
0,5 cl Brizard Apry
10 cl sitronsaft
En dash Monin Sirop de Fraise

Rist med is og sil over i longdrinkglassglass. Garner med appelsinskive og et kirsebær.


Red Shadow

3 cl scotch whisky
1 cl apricot brandy
1 cl Peter Heering
3 stenk sitronsaft

Rist med is og sil opp i cocktailglass.


Resolute

2/4 gin
1/4 sitronsaft
1/4 apricot brandy

Rist med is og sil i godt avkjølt cocktailglass.


Spirit of Lisboa
Nr. 2 ICC 1998

2,0cl Beefeater Dry Gin
1,0cl Cointreau
2,0cl Bols Apricot Brandy
1,0cl Vermouth Bianco
1,0cl frisk pærejuice

Pynt: frisk frukt


Stingray

1/3 Pastis
1/3 apricot brandy
1/3 appelsinjuice
En dash eggehvite

Rist med is og sil i godt avkjølt cocktailglass.


Taj Mahal

2 cl gin
2 cl Calvados
2 cl Marie Brizard Apry (Apricot Brandy)
2 cl sitronsaft

Rist og sil. Server med sitronskive i godt avkjølt cocktailglass.


Thanksgiving Cocktail

1 del Gordons Gin
1 del tørr vermouth
1 del apricot brandy
noen dråper sitron saft eller sour mix
1 cocktailbær

Shake med isbiter og sil over i et cocktailglass. Dekorer med cocktailbæret.


The Claridge

1 del Gordons Gin
1 del tørr fransk vermouth
1/2 del Cointreau
1/2 del apricot brandy

Shake grundig med isbiter og sil over i et cocktailglass.


Tropic Star

2/4 Cognac
1/4 Crème de Banane
1/4 Brizard Apry
Tre dråper Pernod
Limonade

Rim glasset med farin. Build i et longdrinkglass og topp med limonade. Rør inn. Garner med en sitronskive og et kirsebær.


Valencia

2/3 apricot brandy
1/3 appelsinjuice
To dasher orange bitter

Rist med is og sil i godt avkjølt cocktailglass.


Western Rose

2/4 gin
1/4 apricot brandy
1/4 tørr vermut
en dash sitronsaft

Rist med is og sil i godt avkjølt cocktailglass.


 

Tilbake